cnm bölümde senaryo gereği işlenmedi yani 10 kasıma özel bir jest yapıldı oyüzden bu kafi bence hem çok uzatıncada suyu çıkıyor bence son dönemlerde en iyi Atatürkü anma sahnesini izledik her izlediğimde tekrar gözlerim doluyor Halit bey o duyguyu çok iyi vermiş çok büyük bir oyunculuk gösterdiBölümü çok beğendim ama Atatürk sahnesi çok kısaydı.
Ben bu bölümü beğendim ya ilk 2 bölüme göre daha derli topluydu.Bölümler ortalama gidiyor ama bölüm sonlari alkişı hakediyor kesinlikle
Tüylerim diken diken oldu, özellikle "vuuuu" diye arkada çalan müzik çok güzel duygu veriyor sahnelere benzer temada bir müzik Hayat Bilgisi'nde de vardı.cnm bölümde senaryo gereği işlenmedi yani 10 kasıma özel bir jest yapıldı oyüzden bu kafi bence hem çok uzatıncada suyu çıkıyor bence son dönemlerde en iyi Atatürkü anma sahnesini izledik her izlediğimde tekrar gözlerim doluyor Halit bey o duyguyu çok iyi vermiş çok büyük bir oyunculuk gösterdi
hahaha vuu diye yunan asker odadan çıktıktan sonrakı kısımı diyorsun sanırım evet o müziğinde etkisi büyüktü gerçektenBen bu bölümü beğendim ya ilk 2 bölüme göre daha derli topluydu.Derli topludan kastım olay örgüsü vardı o kopuklukları görmedik bu bölüm.
Tüylerim diken diken oldu, özellikle "vuuuu" diye arkada çalan müzik çok güzel duygu veriyor sahnelere benzer temada bir müzik Hayat Bilgisi'nde de vardı.
Elveda Rumeli'de Atatürk'ü görmüştük şimdilik bunla yetinelim bakalım ama ileride muhakkak olmalı.
Şu müzik.hahaha vuu diye yunan asker odadan çıktıktan sonrakı kısımı diyorsun sanırım evet o müziğinde etkisi büyüktü gerçekten
sezon finalinde mutlaka olur diye düşünüyorum hlit beyle bir karşılıklı sahnesiyle sezona ara versek harika olur
aaa bu arada @xemrexxx ile ali kemal muhabbeti yapmışsınız bana çok itici geliyor o çocuk ben şu sarı bıyığı sevdim vlla bu bölüm ön plandaydı devam eder umarımŞu müzik.
Çok güzel duygu katıyor sahnelere.
Olmazsa ayıp ederler sonuçta milli mücadeleyi anlatan bir diziyse Atatürk de olmalı.
Yoo trip mi attım sence trip değil dalgaya aldım seniÇevirmek bizim işimiz
Analar ve Anneler dizisindeydi orda da güzel oynardıaaa bu arada @xemrexxx ile ali kemal muhabbeti yapmışsınız bana çok itici geliyor o çocuk ben şu sarı bıyığı sevdim vlla bu bölüm ön plandaydı devam eder umarım
sinemin ne işi var dram başrolde ayoll gitsin sihirli dizide oynasın
Analar ve Anneler dizisindeydi orda da güzel oynardıSinem hariç ne güzel dizi bitti ya laaaan
O zamanlar ay yapımda @xemrexxx'in dediği gibi cfo'ydum. Sinem'i hem ucuza getirmek hem de Kenan'ın hatrınasinemin ne işi var dram başrolde ayoll gitsin sihirli dizide oynasın
ay dizideki donu zilli kız gibi sen e bunu seçiyon demek şaşırtmadın çikinellaaaa bu arada @xemrexxx ile ali kemal muhabbeti yapmışsınız bana çok itici geliyor o çocuk ben şu sarı bıyığı sevdim vlla bu bölüm ön plandaydı devam eder umarım
başka bölüm olsa evet ama Atatürk sahnesi dışında diyemem tek bu bölüm değil son dönemlerin en iyi anma sahnesiydi helal olsun vllaay dizideki donu zilli kız gibi sen e bunu seçiyon demek şaşırtmadın çikinellaneyse en duygusal sahne kuşkusuz buydu
Ali kemale kassız diyen @Çiğdem- şokali kemal bu pozuyla @Çiğdem- ve @vadikızı gel gel yapıyor ama 21 yaşındaymış bizim çikinellalar anca teyzesi olurkarta kaçmışlar@cookies @dosimosi @eskici @MayısKralı @mrt-06 @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 52598
Milli bayram ddiyerek feci toslamiş. Anti Kemalistler bile boyle bişey dememiştirBunu daha yeni gördüm ve paylaşmak istedim. Maşallah dansözlerden bile daha iyi kıvırmış Tokyo.
https://twitter.com/x/status/797004445200580608
@xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem-
Eyvah dedim yine teklif senaryosu mu diye ama neyseki araya kılıç koymuşlar
Ben de daha erken bekliyordum ama 11 reytinglik bir dizi olarak bu tür konularda endişe etmesine gerek yok.Azize yine duygulandıracak ama fragman geç çıkmış sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?