Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Şimdi cinnet geçircem, ne zaman kafanı kaldırıp da şu oğlanların meme tarafına değil de boyun hizasının üstüne yani kafasına bakacaksın merak ediyorum sanki adamların kafası göğüsünde. :A

Tip olarak diyorum. :A
Hilmicem şu an napiyi --oyunculuk-- peki niye oyuncu memesi var diye başka neye bağliyim:A

Cesur ve Güzel reklama girdi. Reklama girmeden önceki son sahne yangın sahnesiydi. VS'yi açtım anam o da ne? Burda da yangın sahnesi:F keşke kırgınlar bugun olsaymiş @denizz19 :F

Cesur ve Güzel reklama girdi. Reklama girmeden önceki son sahne yangın sahnesiydi. VS'yi açtım anam o da ne? Burda da yangın sahnesi:F keşke kırgınlar bugun olsaymiş @denizz19 :F
Sizinki total yangını bizim AB yangını idi isyancılar yaktılar evi :D

Şahane bir bölümdü ama her şeyiyle. Özellikle sonu çok heyecanlı bitti.

Yine muhteşem bir bölümdü, Twitter'daki Dünya Gündemi'nde bile TT olmuş. Her hafta üzerine katarak ilerlemesi takdire şayan. Bu arada yangın sahnesi de çok iyi çekilmiş söylemem lazım. Tabii Hasibe ve Hilal'e bir şey olmaz orası ayrı. :)

Benim öyle özenti gibi AB dizi izlerim diye egolarım yoktur o sizin işiniz. Hangi diziyi samimi bulursam onu izlerim zaten. Hikayenin inandırıcılığına inanmam lazım. :A
Alkişliyorum seni yeminle :F nasıl çevirdin lafı hemen:F ne izlediğinden banane ne alaka söylediğin şeyle:F senle iki lak lak edince hemen trip on oluyorsun :F çektir git:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU