Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

son reklam kaç dakika ?:)

artık alışkanlık haline getirmişler dizi bitime saniyeler kala 35 dakika reklam giriyor :) bizde bişey varda sanki bekliyoruz bekle bekle sonra bakkki aynı sahne gösterildi ve son ?
hanı desen son reklamı niye izliyorsun sende beyin yokmu desen haklısın diyeceğim :) ama insan merak ediyor her defasında kazığı yediğimiz halde büyük bir merakla boş boş bekliyoruz :)

bu duruma kesin çözüm bulduım artık tv den hiçbişey izlemiyorum :)
hahahah aa bilmiyorum 10 dakıka üstüdür ama son reklamdan sonra zaten aynı sahneyi tekrar gösteriyor sen reklama girince kapat git ayoll :A :A :A

nette dizi izlemek artık çok zahmetli youtubeye dizileri artık yüklemiyorlar google sitelerinden donuyor falan vatanım sensin reklam düzenine geçmeden bu bölümleri izle bence tvden kaçırma yanı :F

hahahah aa bilmiyorum 10 dakıka üstüdür ama son reklamdan sonra zaten aynı sahneyi tekrar gösteriyor sen reklama girince kapat git ayoll :A :A :A

nette dizi izlemek artık çok zahmetli youtubeye dizileri artık yüklemiyorlar google sitelerinden donuyor falan vatanım sensin reklam düzenine geçmeden bu bölümleri izle bence tvden kaçırma yanı :F
kanal d nin kendi sitesinden takip et youtub da ne işin var :)

denizinki lafı koydu gördün mü :A

''bana da mı emredeceksin oğul?'' dedi:A
berguzer ve halit beyin annesi dısında bu dizininde kadın oyuncuları dökülüyor ayoll :F

tevfiğin eşi yunan komutanının eşi bu iki kadın oyuncuda fiyasko halit beyin siyah saçlı kızız aten facia sarısın kızıda ağlamayı beceremiyor sürekli öyle roller yazıyorlar mimik kontrolu yok ama benim için iyi yanı bunların beceriksiz olmaları :A :A :A

berguzer ve halit beyin annesi dısında bu dizininde kadın oyuncuları dökülüyor ayoll :F

tevfiğin eşi yunan komutanının eşi bu iki kadın oyuncuda fiyasko halit beyin siyah saçlı kızız aten facia sarısın kızıda ağlamayı beceremiyor sürekli öyle roller yazıyorlar mimik kontrolu yok ama benim için iyi yanı bunların beceriksiz olmaları :A :A :A
sensin dökülen şebnem hassanisoughi ve miray daner gayet iyi :A

sensin dökülen şebnem hassanisoughi ve miray daner gayet iyi :A
şebnem tevfiğin eşi değilmi sokaktakı kadın daha iyi oynar okadar berbat oynuyor :A

aa mirayda o sarısın kız ağlamayı beceremiyor ayol neresi iyi içerde dizisindekı bayan oyuncular gibi dökülüyorlar ama en azından bu dizide berguzer var bak iyi olana iyi derim yani :F

Kes be yine kadınlara giydirmiş .ss

Yunanlılar askerlerini öldürdü püüü.

Yine çok güzel bir bölümdü. Tüm kadro çok çok iyi, ama bu bölümde Miray Daner kendini aştı diyebilirim. Ama fragman bölümden sonra verilse daha iyi olurdu. :/

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan