Cesur ve Güzel'i de Kırgınlar'ın erkek versiyonunu da sollayacağız inşallah.
Sen kaşınıyon.Dörtlü dalarız sana
Cesur ve Güzel'i de Kırgınlar'ın erkek versiyonunu da sollayacağız inşallah.
Vatanım Sensin yılın en kaliteli dizilerinden biri, ama Total basitliklerine kaçmadığı için o kitleye hitap etmez maalesef. Yine de diğer gruplarda zirve bizim, siz ikincilik için mücadele edebilirsiniz.Sen kaşınıyon.Dörtlü dalarız sana
cesur ve güzel ne ayoll yüksek sosyete gibi 6 reytingi rüyalarında görürlerCesur ve Güzel'i de Kırgınlar'ın erkek versiyonunu da sollayacağız inşallah.
@sokak sanati'nin uğruna Vatanım Sensin'i sattığı dizi işte.cesur ve güzel ne ayoll yüksek sosyete gibi 6 reytingi rüyalarında görürler
kırgın çiçeklerin erkek versionu ne be
@sokak sanati'nin uğruna Vatanım Sensin'i sattığı dizi işte.
aaa fox un dizisini diyorsunuz ona birşey diyemicem hiç bilgim yok@sokak sanati'nin uğruna Vatanım Sensin'i sattığı dizi işte.
En azından çakma dizi olmadığına şükret yoksa her şey daha beter olurdu.Umuda kelepçe vurulmaz diyeceksin kafanı kırarım.
Sen hani bu dizinin en büyük fanıydın ayollUmuda kelepçe vurulmaz diyeceksin kafanı kırarım.
En azından çakma dizi olmadığına şükret yoksa her şey daha beter olurdu.
Sen hani bu dizinin en büyük fanıydın ayoll
sen içerdeninde kalitesini anlayamamıştın zaten bu dizide yakında toza dumana katarken ortalığı bakarsın öyle kelepçe dizisi cesur yüreği geçsin önce ayollYarın çok beter olacak zaten kötü reytinglerinizi görünce.
Umuda vurulmayan kelepçe başladı. Çok sağlam dizi olmuş senide bekleriz.
Ben hem öyle demedim merak ettim dedim az baktım tatmin olmadım.
sen içerdeninde kalitesini anlayamamıştın zaten bu dizide yakında toza dumana katarken ortalığı bakarsın öyle kelepçe dizisi cesur yüreği geçsin önce ayoll
HAHAHAHAH ben ona kşam üstü bakalım nasıl izleyeceksin demiştim şıkışmış deMekİlk bölüm 5+ ile başlayacak TOTAL de rakipsiz gider dizi.
Sen @destere 'nin sorusuna cevap ver.Profildeki sorusu
ab de iyi gider 6 nın üstünde olur total ve abc1 i bilememO3 yine batırcak. .ss Tecrübelerime göre yarın reytinglerde büyük hüsran olacak gibi Müge ablamız bile geçebilir. .ss
Şu an izleyemiyorum ki maç açık babam sayesinde .ss ilk yarı Bitiyor açarım sanırım. Umuda Kelepçe Vurulmaz rakip olamaz bize ama oladabilir
Ahahaha Halit kapıyı Berguzarın suratına çarpti sanki
Benim yorumlarıma güvenmiyor musun da açıyım bakıyım diyorsun.
Vatanım Sensin yılın en kaliteli dizilerinden biri, ama Total basitliklerine kaçmadığı için o kitleye hitap etmez maalesef. Yine de diğer gruplarda zirve bizim, siz ikincilik için mücadele edebilirsiniz.
izlediyseniz oyları alayım oy kullanmayan vatandaşlık görevini yerine getirmemiş sayılırcesur ve güzel ne ayoll yüksek sosyete gibi 6 reytingi rüyalarında görürler
kırgın çiçeklerin erkek versionu ne be
Rüya olduğu taaaa burdan belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?