Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

@sokak sanati'nin uğruna Vatanım Sensin'i sattığı dizi işte. :A
aaa fox un dizisini diyorsunuz ona birşey diyemicem hiç bilgim yok :F

aksiyon savaş mafya türü dizilerin toteli düşük olmaz tabi iddialı diziler için diyorum içerdeyede herkes totelde şans vermedi ben totelide alıcak demiştim vatanım sensininde toteli 8 ortalama oynar 5 bölüm içerisinde zaten 8 ortalama yakaladımı perşembeyi o gruptada rahat götürür evet ab gurubu 10 üstü reyting alır içerde gibi ama totelide 8 civarlar iyi olur bu tarz dizilerin toteli kötü olmaz :A :A :A

Yarın çok beter olacak zaten kötü reytinglerinizi görünce.:A

Umuda vurulmayan kelepçe başladı. Çok sağlam dizi olmuş senide bekleriz.:A
Ben hem öyle demedim merak ettim dedim az baktım tatmin olmadım.:A
sen içerdeninde kalitesini anlayamamıştın zaten bu dizide yakında toza dumana katarken ortalığı bakarsın öyle kelepçe dizisi cesur yüreği geçsin önce ayoll :A :A :A

Şu an izleyemiyorum ki maç açık babam sayesinde .ss ilk yarı Bitiyor açarım sanırım. Umuda Kelepçe Vurulmaz rakip olamaz bize ama oladabilir :F

Ahahaha Halit kapıyı Berguzarın suratına çarpti sanki :F

Benim yorumlarıma güvenmiyor musun da açıyım bakıyım diyorsun. :ppp:

Vatanım Sensin yılın en kaliteli dizilerinden biri, ama Total basitliklerine kaçmadığı için o kitleye hitap etmez maalesef. Yine de diğer gruplarda zirve bizim, siz ikincilik için mücadele edebilirsiniz. :A

cesur ve güzel ne ayoll yüksek sosyete gibi 6 reytingi rüyalarında görürler :F

kırgın çiçeklerin erkek versionu ne be :F
izlediyseniz oyları alayım oy kullanmayan vatandaşlık görevini yerine getirmemiş sayılır:A
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-3-kasım.262552/

Muhteşem Yüzyılda yerin dibine sokmuştum ama bu dizide baya övücem gibi halit beyi @xemrexxx :A çok büyük oyunculuk göteriyor gerçekten hadi yine iyisin :A :A :A

Hilal oldukça rolüne hakim döktürüyor adeta. Hasibe Ana da oldukça iyi. Boş mezarın başında dua etmesi çok güzel. Anne ben burdayım dedikçe kayboluş sezdim kendi içinde.