Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

@sokak sanati'nin uğruna Vatanım Sensin'i sattığı dizi işte. :A
aaa fox un dizisini diyorsunuz ona birşey diyemicem hiç bilgim yok :F

aksiyon savaş mafya türü dizilerin toteli düşük olmaz tabi iddialı diziler için diyorum içerdeyede herkes totelde şans vermedi ben totelide alıcak demiştim vatanım sensininde toteli 8 ortalama oynar 5 bölüm içerisinde zaten 8 ortalama yakaladımı perşembeyi o gruptada rahat götürür evet ab gurubu 10 üstü reyting alır içerde gibi ama totelide 8 civarlar iyi olur bu tarz dizilerin toteli kötü olmaz :A :A :A

Yarın çok beter olacak zaten kötü reytinglerinizi görünce.:A

Umuda vurulmayan kelepçe başladı. Çok sağlam dizi olmuş senide bekleriz.:A
Ben hem öyle demedim merak ettim dedim az baktım tatmin olmadım.:A
sen içerdeninde kalitesini anlayamamıştın zaten bu dizide yakında toza dumana katarken ortalığı bakarsın öyle kelepçe dizisi cesur yüreği geçsin önce ayoll :A :A :A

Şu an izleyemiyorum ki maç açık babam sayesinde .ss ilk yarı Bitiyor açarım sanırım. Umuda Kelepçe Vurulmaz rakip olamaz bize ama oladabilir :F

Ahahaha Halit kapıyı Berguzarın suratına çarpti sanki :F

Benim yorumlarıma güvenmiyor musun da açıyım bakıyım diyorsun. :ppp:

Vatanım Sensin yılın en kaliteli dizilerinden biri, ama Total basitliklerine kaçmadığı için o kitleye hitap etmez maalesef. Yine de diğer gruplarda zirve bizim, siz ikincilik için mücadele edebilirsiniz. :A

cesur ve güzel ne ayoll yüksek sosyete gibi 6 reytingi rüyalarında görürler :F

kırgın çiçeklerin erkek versionu ne be :F
izlediyseniz oyları alayım oy kullanmayan vatandaşlık görevini yerine getirmemiş sayılır:A
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-3-kasım.262552/

Muhteşem Yüzyılda yerin dibine sokmuştum ama bu dizide baya övücem gibi halit beyi @xemrexxx :A çok büyük oyunculuk göteriyor gerçekten hadi yine iyisin :A :A :A

Hilal oldukça rolüne hakim döktürüyor adeta. Hasibe Ana da oldukça iyi. Boş mezarın başında dua etmesi çok güzel. Anne ben burdayım dedikçe kayboluş sezdim kendi içinde.

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman