dizi ilk sezona göre daha akıcı gidiyor sankıBaklava diyaloğu komik olmuş.![]()
ali kemal yok sonucta
dizi ilk sezona göre daha akıcı gidiyor sankıBaklava diyaloğu komik olmuş.![]()
Ki olayını bir daha hatırlatmak istemiyorum.Genel kültür bilgisi bu yani.![]()
Yanlış anladın sanırım çünkü Dağ'da Onur Saylak oynamadı. Dağıstanlı'yı kastetmiş Atacan.yok cnm bu dizide tanıdım onu ben
tubanın eski eşi galiba ama tubayla olan fotolarda hiç bu adama benzemiyor![]()
HiLeon dizinin en anlamlı çiftlerinden biri. Zaten amaç ergenleri mutlu etmek de değil.Tekrar söylüyorum dizide Azize ve Cevdet aşkından başka bir aşk görmek istemiyorum. Bari bu dizide senaristler gidip ergenleri mutlu etmek için cıvık cıvık sahneler yazmasın.
Ben yarınki vizeye çalışıyorum.Yeni hatun fena.
Yorum yapsanıza ya.@yatutarsa @Çiğdem- @xemrexxx @mesmeso61 @Since2011 @batuhankaralar
Bölüm çok güzel gidiyor umarım yarın Total'de de zirveyi alırız. Özet bayağı uzundu ama etkileneceğini sanmıyorum. Zaten dizi 9 reyting alıyor özeti de, reklamı da bol verecekler.
Yeni kız güzelliğini kurbanı oluyor resmen. Galiba Aleksi'ye yamayacaklar ama yeni bir Türk-Yunan aşkını bilemedim.
Azize'nin başına gelenler ve yeni askerin hali üzdü. Cevdet'in Hasibe'yle olan sahnesi de çok iyiydi, Halit Ergenç yine döktürdü.
HiLeon sahnesini de merakla bekliyorum.
Ki olayını bir daha hatırlatmak istemiyorum.
Yanlış anladın sanırım çünkü Dağ'da Onur Saylak oynamadı. Dağıstanlı'yı kastetmiş Atacan.
HiLeon dizinin en anlamlı çiftlerinden biri. Zaten amaç ergenleri mutlu etmek de değil.
Aaa anladım şimdi @mrt-06Bölüm çok güzel gidiyor umarım yarın Total'de de zirveyi alırız. Özet bayağı uzundu ama etkileneceğini sanmıyorum. Zaten dizi 9 reyting alıyor özeti de, reklamı da bol verecekler.
Yeni kız güzelliğini kurbanı oluyor resmen. Galiba Aleksi'ye yamayacaklar ama yeni bir Türk-Yunan aşkını bilemedim.
Azize'nin başına gelenler ve yeni askerin hali üzdü. Cevdet'in Hasibe'yle olan sahnesi de çok iyiydi, Halit Ergenç yine döktürdü.
Yanlış anladın sanırım çünkü Dağ'da Onur Saylak oynamadı. Dağıstanlı'yı kastetmiş Atacan.
HiLeon dizinin en anlamlı çiftlerinden biri. Zaten amaç ergenleri mutlu etmek de değil.
İlk başta öyleydi ama sonra sosyal medyada ilgi görünce onun da şeyi çıktı.Bölüm çok güzel gidiyor umarım yarın Total'de de zirveyi alırız. Özet bayağı uzundu ama etkileneceğini sanmıyorum. Zaten dizi 9 reyting alıyor özeti de, reklamı da bol verecekler.
Kostümler, takılar, eşarplar falan da giriyor ona herhalde sonuçta bölümün sonunda hepsinin firması yazıyor.O değil de dizi başlarken ürün yerleştirme var diyor ne yerleştirmişler bu diziye?@mrt-06
Neye ıy.
İyi çalışmalar gardaşım, gerekirse ben sana diziyi özetlerim....Ben yarınki vizeye çalışıyorum.![]()
hiç bakmadığın oldumu şu 30 dakıakdaKostümler, takılar, eşarplar falan da giriyor ona herhalde sonuçta bölümün sonunda hepsinin firması yazıyor.
Neye ıy.
İyi çalışmalar gardaşım, gerekirse ben sana diziyi özetlerim....
Kostümler, takılar, eşarplar falan da giriyor ona herhalde sonuçta bölümün sonunda hepsinin firması yazıyor.
Neye ıy.
İyi çalışmalar gardaşım, gerekirse ben sana diziyi özetlerim....
Hilal Leon öpüşmesi mi? Ama güzel öpüştülerhiç bakmadığın oldumu şu 30 dakıakda![]()
Ne olacak başka ayoll toteli alamazsa yazacağımı bliyorumHilal Leon öpüşmesi mi? Ama güzel öpüştüler![]()
Hilal tam hayalimdeki kız ya.Ne olacak başka ayoll toteli alamazsa yazacağımı bliyorum![]()
![]()
![]()
Bu azize baya bir bölüm ayrı takılacak anlasılanHilal tam hayalimdeki kız ya.Leon ölse keşke ikimiz de mutlu oluruz.
![]()
Evi Dürşafaka’ya döndürdüler.Bu azize baya bir bölüm ayrı takılacak anlasılan![]()
kadın sen sıkıldın diye ayaklandı cnmEvi Dürşafaka’ya döndürdüler.![]()
İşin yok mu 57 yorumu okudun.Tüm Yorumları okudum tarihsel hiçbir şey konuşulmamış hep tecavüz ve öpüşme @Dosi![]()