etiket onun içindir sanırım cnm leonum sarı çiyanı yanına sokturmuyorBelki de ben yanlış görmüşümdür çamur etme hemen.
Azize bu bölüm kavuşacak mı ki mektup veriyordu herife.![]()
etiket onun içindir sanırım cnm leonum sarı çiyanı yanına sokturmuyorBelki de ben yanlış görmüşümdür çamur etme hemen.
Azize bu bölüm kavuşacak mı ki mektup veriyordu herife.![]()
Aha seninki de gözüktü.etiket onun içindir sanırım cnm leonum sarı çiyanı yanına sokturmuyor![]()
yarın totelide alırız inş dizimiz en iyilerii hak ediyorAha seninki de gözüktü.![]()
Kanatsız Kuşlar sürpriz yapmıştı, umarım alırız.yarın totelide alırız inş dizimiz en iyilerii hak ediyor![]()
Bu kanatsız kuşların ismi tam @denizz19 luk durmuyormuKanatsız Kuşlar sürpriz yapmıştı, umarım alırız.![]()
En sevmediğim diziBu kanatsız kuşların ismi tam @denizz19 luk durmuyormuhemde atv de neden izlemiyorkı bizim hikayeye tutulmuş
![]()
![]()
![]()
Neyse bu basit dizinin konusunda daha fazla durmayayımBaşka bir basitlik Bizim Hikaye var ya onu tercih ediyor.@denizz19
En sevmediğim diziKırgın Çiçekler gibi sükse yapmaya çalıştılar ama olmadı
Neyse bu basit dizinin konusunda daha fazla durmayayım![]()
Hhaha bende ismi kırgın çiçekleri andırdığı için demiştim ama rakip gördüğünden bakmıyorsun demekBaşka bir basitlik Bizim Hikaye var ya onu tercih ediyor.@denizz19
Kalite sende alerji yapıyor zaten bays.En sevmediğim diziKırgın Çiçekler gibi sükse yapmaya çalıştılar ama olmadı
Neyse bu basit dizinin konusunda daha fazla durmayayım![]()
Yoo fragmanlarından ayar olmuştumHhaha bende ismi kırgın çiçekleri andırdığı için demiştim ama rakip gördüğünden bakmıyorsun demek![]()
Yapsa Bizim Hikaye izlemem hadi naşKalite sende alerji yapıyor zaten bays.![]()
Ben de disle diye etiketleyecektim sinsi sinsi takip etmiş yine.Başka bir basitlik Bizim Hikaye var ya onu tercih ediyor.@denizz19
Şuan konuda dış mihraksın birde bana naş diyorYoo fragmanlarından ayar olmuştum
Yapsa Bizim Hikaye izlemem hadi naşpardon bana naş
![]()
Bayağı bayağı şom ağızlıymışsın sen.Azize'ye inşallah tecavüz gibi bir şey etmemişlerdir.
Birde hamile kalmasın. .ssİyi olmadı senaryo çok karıştı![]()
Hiç alakası yok ben zaten oldum olası Hazal ve Medyapım sevmem.Duygunu tahmin ediyorum Medyapım ve Hazal'ı paylaşamıyorsun.![]()
Birde hamile kalmasın. .ss
Hiç alakası yok ben zaten oldum olası Hazal ve Medyapım sevmem.![]()
@mesmeso61 öyle yazmasSa birşey olmazBirde hamile kalmasın. .ss
Hiç alakası yok ben zaten oldum olası Hazal ve Medyapım sevmem.![]()
Ben daha çok bebek nereden çıkacak onu merak ediyorum.@mesmeso61 öyle yazmasSa birşey olmaz![]()