Vampir Sırları 7.Bölüm

Kavga sahnesi hic oldumu vampir sirlarinda 😱 yoksa canin evi basma sahnelerinimi diyosun
hahah ayy iştee kavga sahneleri olsun diyorum ben kötü bir vampirim insanlara saldırmak yerine sürekli sevişip keyfime bakıp duruyorum

evett bence süperr olur vampir dizisi olarak aksionu çok düşüktü braz aksion kat 🙂
🙂🙂
🙂
Haklisin Vampirli dizi ama vampirlik hic aktif degil ve aksiyon sıfır
Kara doğumgünü daha aksiyonlu

cnm bunuda sen ayarlıcaksın biiz değilkı aksion yazmazsan olmaz tabı
Haklisin lo bugün dogru duzgun ilham gelmedi bölumu biraz sacmalayarak yazdim begenmezsiniz diye dusundum ama begendiniz insallah aksiyon artacak gelecek bolum baya uzun olacak o vakit bide haftaya pamuk prenses var

Pardon cenki bitişik yazmışin fatmayla ben fatmanin ağzından devam ediyor sandım
Anladim aslinda ben ayiriyorum ama kendisi birlestiriyor

266 Hit tesekkurler hepinize iyiki varsiniz telefondan yazmama degdi önceki bölum 204 hit almisti
1. Bölumse 410 hit almis ne guzel @Çiğdem-

278 hit hepinize teşekkürler iyiki varsınız

285 hit var @Çiğdem- diger bölum Selim hakkinda cok kötu seyler olacak....

emreyle olan kavgalarımızı daha ön pilana çıkar vampir dizileri durgun olmaz 🙂
🙂🙂
🙂
Tamam öyle yaparim diger bölum büyücü @Harunnn60 dahil olacak ve @xemrexxx in yerini bulmaya calisacak

300 hit almisim ben muthiss konuyu acıp okuyan ellerinize saglik seviliyorsunuz bölum rekor kırdı Cok sevildi galiba halbuki zorlanarak yazmistim hepinize tekrar tekrar sonsuz tesekkurler....
😉 [emoji3][emoji4][emoji5][emoji6][emoji18][emoji41][emoji56][emoji57]

Su anda en çok okunan dizim VAMPİR SIRLARI
Insallah Kara doğumgününün sezon finalini ve haftaya yayinlanacak olan yaklasik 23 gündür yayinlanmayan dizim Pamuk Prenses Cigdem ve destere de iyi hit alirlar hepiniz seviliyorsunuz Favoriforumum halki