hahah ayy iştee kavga sahneleri olsun diyorum ben kötü bir vampirim insanlara saldırmak yerine sürekli sevişip keyfime bakıp duruyorumKavga sahnesi hic oldumu vampir sirlarinda 😱 yoksa canin evi basma sahnelerinimi diyosun
hahah ayy iştee kavga sahneleri olsun diyorum ben kötü bir vampirim insanlara saldırmak yerine sürekli sevişip keyfime bakıp duruyorumKavga sahnesi hic oldumu vampir sirlarinda 😱 yoksa canin evi basma sahnelerinimi diyosun
Iyi o zaman gelecek bölum @EnveR Sen Cenk Bahar Atacan hatta hatta @kvp-medya da olacak yaninizda @xemrexxx e karsi savasiyosunuzhahah ayy iştee kavga sahneleri olsun diyorum ben kötü bir vampirim insanlara saldırmak yerine süreklis evişip keyfime bakıp duruyorum
evett bence süperr olur vampir dizisi olarak aksionu çok düşüktü braz aksion kat 🙂Iyi o zaman gelecek bölum @EnveR Sen Cenk Bahar Atacan hatta hatta @kvp-medya da olacak yaninizda @xemrexxx e karsi savasiyosunuz
Haklisin Vampirli dizi ama vampirlik hic aktif degil ve aksiyon sıfırevett bence süperr olur vampir dizisi olarak aksionu çok düşüktü braz aksion kat 🙂
🙂🙂
🙂
cnm bunuda sen ayarlıcaksın biiz değilkı aksion yazmazsan olmaz tabıHaklisin Vampirli dizi ama vampirlik hic aktif degil ve aksiyon sıfırKara doğumgünü daha aksiyonlu
Pardon cenki bitişik yazmışin fatmayla ben fatmanin ağzından devam ediyor sandım
Haklisin lo bugün dogru duzgun ilham gelmedi bölumu biraz sacmalayarak yazdim begenmezsiniz diye dusundum ama begendiniz insallah aksiyon artacak gelecek bolum baya uzun olacak o vakit bide haftaya pamuk prenses varcnm bunuda sen ayarlıcaksın biiz değilkı aksion yazmazsan olmaz tabı
Anladim aslinda ben ayiriyorum ama kendisi birlestiriyorPardon cenki bitişik yazmışin fatmayla ben fatmanin ağzından devam ediyor sandım
emreyle olan kavgalarımızı daha ön pilana çıkar vampir dizileri durgun olmaz 🙂285 hit var @Çiğdem- diger bölum Selim hakkinda cok kötu seyler olacak....
Tamam öyle yaparim diger bölum büyücü @Harunnn60 dahil olacak ve @xemrexxx in yerini bulmaya calisacakemreyle olan kavgalarımızı daha ön pilana çıkar vampir dizileri durgun olmaz 🙂
🙂🙂
🙂
Her Aşk Birgün Biter dizisinde yarın konuk oluyorsun 😉
Aaa sagol cok sevdigim ve takip ettigim diziHer Aşk Birgün Biter dizisinde yarın konuk oluyorsun 😉
Siz takip edin ben konuk alırım.Aaa sagol cok sevdigim ve takip ettigim dizi5. Bolumu muthisti
Evet bakalimSiz takip edin ben konuk alırım.Henüz bilmiyorum kaç bölümlük kalıcaksın
8 . Bolumde baharla aranizda biseyler olabilirİNŞALLAH
Bekliyoruz gelsin artııık8 . Bolumde baharla aranizda biseyler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?