Vampir Sırları 7.Bölüm

Kavga sahnesi hic oldumu vampir sirlarinda 😱 yoksa canin evi basma sahnelerinimi diyosun :)
hahah ayy iştee kavga sahneleri olsun diyorum ben kötü bir vampirim insanlara saldırmak yerine sürekli sevişip keyfime bakıp duruyorum :F

cnm bunuda sen ayarlıcaksın biiz değilkı aksion yazmazsan olmaz tabı :kiki::kiki:
Haklisin lo bugün dogru duzgun ilham gelmedi bölumu biraz sacmalayarak yazdim begenmezsiniz diye dusundum ama begendiniz insallah aksiyon artacak gelecek bolum baya uzun olacak o vakit bide haftaya pamuk prenses var :)

Pardon cenki bitişik yazmışin fatmayla ben fatmanin ağzından devam ediyor sandım
Anladim aslinda ben ayiriyorum ama kendisi birlestiriyor :(

266 Hit tesekkurler hepinize iyiki varsiniz telefondan yazmama degdi önceki bölum 204 hit almisti
1. Bölumse 410 hit almis ne guzel @Çiğdem- :)

278 hit hepinize teşekkürler iyiki varsınız :) :bhr:

285 hit var @Çiğdem- diger bölum Selim hakkinda cok kötu seyler olacak....

emreyle olan kavgalarımızı daha ön pilana çıkar vampir dizileri durgun olmaz 🙂
🙂🙂
🙂
Tamam öyle yaparim diger bölum büyücü @Harunnn60 dahil olacak ve @xemrexxx in yerini bulmaya calisacak :)

300 hit almisim ben muthiss konuyu acıp okuyan ellerinize saglik seviliyorsunuz bölum rekor kırdı Cok sevildi galiba halbuki zorlanarak yazmistim hepinize tekrar tekrar sonsuz tesekkurler.... :) 😉 [emoji3][emoji4][emoji5][emoji6][emoji18][emoji41][emoji56][emoji57]

Su anda en çok okunan dizim VAMPİR SIRLARI :) Insallah Kara doğumgününün sezon finalini ve haftaya yayinlanacak olan yaklasik 23 gündür yayinlanmayan dizim Pamuk Prenses Cigdem ve destere de iyi hit alirlar hepiniz seviliyorsunuz Favoriforumum halki :)