hakemden sonra bu seferde futbolcu olmayı düşünüyorum erkek futbolcuların içinde hemde erkek takımında mr at ve @Harunnn60 konuklarım olucakAnladim sende guzel yaziyosun bu bölum hangi meslekte olacaksin
hakemden sonra bu seferde futbolcu olmayı düşünüyorum erkek futbolcuların içinde hemde erkek takımında mr at ve @Harunnn60 konuklarım olucakAnladim sende guzel yaziyosun bu bölum hangi meslekte olacaksin
Bekloyorumhakemden sonra bu seferde futbolcu olmayı düşünüyorum erkek futbolcuların içinde hemde erkek takımında mr at ve @Harunnn60 konuklarım olucak
ilk 5 bölümde istedğim ilgiyi aldığımı düşünüyorum değişik bir proje oldu son 5 bölüm kaldı onlarıda iyi şekilde atlatıcam umarım 🙂Bekloyorum
Sonra baska dizilerde yazacakmisinilk 5 bölümde istedğim ilgiyi aldığımı düşünüyorum değişik bir proje oldu son 5 bölüm kaldı onlarıda iyi şekilde atlatıcam umarım 🙂
🙂🙂
🙂
bunu 10.bölümde final yaptıktan sonra yine değişik şeyler düşünüyorum farklı projelerim olucak 🙂Sonra baska dizilerde yazacakmisin
Bekliyorum bu seferki ask dizisi olsun adina sen karar verirsin.bunu 10.bölümde final yaptıktan sonra yine değişik şeyler düşünüyorum farklı projelerim olucak 🙂
🙂🙂
🙂🙂
🙂
hahahah yokk yokkk onu kudurtmaya hiç niyetim yokBekliyorum bu seferki ask dizisi olsun adina sen karar verirsin.
Slogani: Favoriforumumda baslayan Askın unutulmaz hikayesi olsun.
@destere ile basrol oynayin
O zaman bnm siradaki projem ikinizin favpriforumumda baslayan aski olur belki Saka yapiyorum saka.Bu arada siradaki dizini bekliyorumhahahah yokk yokkk onu kudurtmaya hiç niyetim yok
Cuma mı gözden kaçırmışım ben o zaman pardonCuma diyor ama
Kesin olmasada cuma yayinlamayi dusunuyorum dedi tam olarak bilmiyorum @Çiğdem-Cuma mı gözden kaçırmışım ben o zaman pardon
@Çiğdem- hala cevap vermemişsin ne zaman olacak Kadın Eli Değince ?
harunun programı pazartezi olablırdı forumcadan sonra yayınlamak istedim birde yeni kuralalr gereği istedğimiz gün yayınlama olunca uygun bir günde yayınlarım diye düşündüm cnmKesin olmasada cuma yayinlamayi dusunuyorum dedi tam olarak bilmiyorum @Çiğdem-
2 açıdan merak ettim: 1-dizini merakla bekliyorum 2-senin dizinle çakışmak istemiyorum gün olarak çünkü iyi ilgi alıyor dizinharunun programı pazartezi olablırdı forumcadan sonra yayınlamak istedim birde yeni kuralalr gereği istedğimiz gün yayınlama olunca uygun bir günde yayınlarım diye düşündüm cnm
ramazandan dolayı boş zamanda bulamıyorum cuma yayınlarım galiba 🙂
🙂🙂
🙂🙂
🙂
hakemden sonra bu seferde futbolcu olucam harunn60 mr at konuklarım olucak2 açıdan merak ettim: 1-dizini merakla bekliyorum 2-senin dizinle çakışmak istemiyorum gün olarak çünkü iyi ilgi alıyor dizin
Süpermiş güldüreceksin bizleri yinehakemden sonra bu seferde futbolcu olucam harunn60 mr at konuklarım olucak
erkek takımında oynucam yanı yine eğlenceli bşiler düşünüyorum 🙂
🙂🙂
🙂
Valla ya her bölum güle güle bi hal oluyorumSüpermiş güldüreceksin bizleri yine
Duzeltmeye calisacagim dedigim gibi insallah duzelirDuygular eksik geldi bana. İlk bölümde kitap okurken kapı kırılma sesi geliyor hic tepki vermeden camdan bakıyor. Camdan neden bakıyor kapıya baksa ya)) çiğdem fatmaya sarılıyor normalde çiğdem fatmayi sevmiyor sarılırken istemeye istemeye sarildim içim kotu oldu diyebilirdi.
İkinci eksiklik tasvirler eksik
Bunlar olmayınca hikayenin içme giremiyoruz üstüne herkesin ağzından anlatman hikayeyi iyice boluyor. Bunlar ilk bölümden beri pek değişmedi üstüne dusmuyorsun bunların sanırım)))
beğeniyorum en zevkle okuduğum senaryo kavga sahneleri daha fazla yer alırmalı ama bence 🙂@Çiğdem- Vampir sirlarini begeniyormusun cidden en basindan beri merakla bekleyen sendin eger begenmiyosan bi önerin varsa bekliyorum
Kavga sahnesi hic oldumu vampir sirlarinda 😱 yoksa canin evi basma sahnelerinimi diyosunbeğeniyorum en zevkle okuduğum senaryo kavga sahneleri daha fazla yer alırmalı ama bence 🙂
🙂🙂
🙂