Vampir Sırları 7.Bölüm

hayırr benden artık birşey istemeyez canını bana borclu çünkü oyüzden bana borclu yanı
O mu istedi onu kurtarmani lo ? Senin icinde insanlik oldugu ifin kurtardin istedigini yaptirabilir sana el mahkum

O mu istedi onu kurtarmani lo ? Senin icinde insanlik oldugu ifin kurtardin istedigini yaptirabilir sana el mahkum
aaa istemiyorum ozaman ben onun ayrdımını tek basıma o koca çene emreyi döverim ben
bu arada envere ne olmuşş asıl soru oooo onu o hale kim sokmus 🙂
🙂🙂
🙂

Güzel olmuş bu bölümde metiontlersen iyi olur

@Çiğdem- bak beni sevmiyorsun diyorsun beni kurtarıyorsun ne iş?

Hem ben Baharı sevicem çıkıp gitsene ya
30 dakika felan da istemiyorum
benim pilanlarım başkkaa emre cadı olarak diziye girdi onunla baş etmek için seni kurtardım ben bana borclusun yanı emreyle seni lavga ettiricem o şekilde baş edicem emreyle

Güzel olmuş bu bölümde metiontlersen iyi olur

@Çiğdem- bak beni sevmiyorsun diyorsun beni kurtarıyorsun ne iş?

Hem ben Baharı sevicem çıkıp gitsene ya
30 dakika felan da istemiyorum

Mentionlamadimmi seni ben

Cigdem insanlik namina seni kurtardi.
Bahari seveceksin tabi 30 dk yaparsin ama az kosturtmadi pesinde @Çiğdem-

benim pilanlarım başkkaa emre cadı olarak diziye girdi onunla baş etmek için seni kurtardım ben bana borclusun yanı emreyle seni lavga ettiricem o şekilde baş edicem emreyle
Guzel taktikmis ya uygula bencede bunu 😉 @EnveR senden 30 dkmi ister bi gecemi orasini bilemem tabi

Mentionlamadimmi seni ben

Cigdem insanlik namina seni kurtardi.
Bahari seveceksin tabi 30 dk yaparsin ama az kosturtmadi pesinde @Çiğdem-
İlla 30 dakika olmalı mı?
Tamam yardım etti teşekkür eder Emreyi döverim
Olay biter hep yatak hep yatak

Bu arada gelmedi. Önce metiontlemeleri google yapıştır sonra ordan kopyalıyıp yeniden diziye yapıştır.İlk yaptığın metiont gelmedi
Öbürüler geldi

Anladim
Ama dizi Sir dizisinin devami sir cok +18 di bunda indirdim ortalamayi 7+ yaptim

Bakalim oylemi yaparsin o kadar kolay olmaz Cigdemden bi seyler istemen lazim

Good fikir ama Heyecansiz olur.Bare bi öpucuk istersin öpucukten sonrada bahari gorursun vurulursun sonra @Çiğdem- i tehdit edersin aranizi yapar sonrada büyucu @xemrexxx i öldurursun
Aklıma bişey geldi.

Şimdi Çiğdem beni öpdüğü anda Bahar bizi görsün.Ve benden hoşlansın ama sediği varmış felan desin.Ben de Baharı göreyim hoşlanayım.Sonra Çiğdem onunla konuşsun sonrada gelsin olaylar olaylar

Boylede olabilir tabiki siz tam daha ileriye gidecekken öpusmeden sonra Bahar gelsin ve sizi gorsun bakalim neler olacak @Çiğdem-
@bahars-