Vampir Sırları 7.Bölüm

hayırr benden artık birşey istemeyez canını bana borclu çünkü oyüzden bana borclu yanı :F
O mu istedi onu kurtarmani lo ? Senin icinde insanlik oldugu ifin kurtardin istedigini yaptirabilir sana el mahkum :A

O mu istedi onu kurtarmani lo ? Senin icinde insanlik oldugu ifin kurtardin istedigini yaptirabilir sana el mahkum :A
aaa istemiyorum ozaman ben onun ayrdımını tek basıma o koca çene emreyi döverim ben :F bu arada envere ne olmuşş asıl soru oooo onu o hale kim sokmus 🙂
🙂🙂
🙂

Güzel olmuş bu bölümde metiontlersen iyi olur :)

@Çiğdem- bak beni sevmiyorsun diyorsun beni kurtarıyorsun ne iş? :A

Hem ben Baharı sevicem çıkıp gitsene ya :T: 30 dakika felan da istemiyorum :T: :D
benim pilanlarım başkkaa emre cadı olarak diziye girdi onunla baş etmek için seni kurtardım ben bana borclusun yanı emreyle seni lavga ettiricem o şekilde baş edicem emreyle :F

Güzel olmuş bu bölümde metiontlersen iyi olur :)

@Çiğdem- bak beni sevmiyorsun diyorsun beni kurtarıyorsun ne iş? :A

Hem ben Baharı sevicem çıkıp gitsene ya :T: 30 dakika felan da istemiyorum :T: :D

Mentionlamadimmi seni ben :(
Cigdem insanlik namina seni kurtardi.
Bahari seveceksin tabi 30 dk yaparsin ama az kosturtmadi pesinde @Çiğdem-

benim pilanlarım başkkaa emre cadı olarak diziye girdi onunla baş etmek için seni kurtardım ben bana borclusun yanı emreyle seni lavga ettiricem o şekilde baş edicem emreyle :F
Guzel taktikmis ya uygula bencede bunu 😉 @EnveR senden 30 dkmi ister bi gecemi orasini bilemem tabi :A

Mentionlamadimmi seni ben :(
Cigdem insanlik namina seni kurtardi.
Bahari seveceksin tabi 30 dk yaparsin ama az kosturtmadi pesinde @Çiğdem-
İlla 30 dakika olmalı mı? :T: Tamam yardım etti teşekkür eder Emreyi döverim :D Olay biter hep yatak hep yatak :D

Bu arada gelmedi. Önce metiontlemeleri google yapıştır sonra ordan kopyalıyıp yeniden diziye yapıştır.İlk yaptığın metiont gelmedi :) Öbürüler geldi

İlla 30 dakika olmalı mı? :T: Tamam yardım etti teşekkür eder Emreyi döverim :D Olay biter hep yatak hep yatak :D

Bu arada gelmedi. Önce metiontlemeleri google yapıştır sonra ordan kopyalıyıp yeniden diziye yapıştır.İlk yaptığın metiont gelmedi :) Öbürüler geldi

Anladim :) Ama dizi Sir dizisinin devami sir cok +18 di bunda indirdim ortalamayi 7+ yaptim :)
Bakalim oylemi yaparsin o kadar kolay olmaz Cigdemden bi seyler istemen lazim :)

Good fikir ama Heyecansiz olur.Bare bi öpucuk istersin öpucukten sonrada bahari gorursun vurulursun sonra @Çiğdem- i tehdit edersin aranizi yapar sonrada büyucu @xemrexxx i öldurursun :)
Aklıma bişey geldi.

Şimdi Çiğdem beni öpdüğü anda Bahar bizi görsün.Ve benden hoşlansın ama sediği varmış felan desin.Ben de Baharı göreyim hoşlanayım.Sonra Çiğdem onunla konuşsun sonrada gelsin olaylar olaylar :D

Aklıma bişey geldi.

Şimdi Çiğdem beni öpdüğü anda Bahar bizi görsün.Ve benden hoşlansın ama sediği varmış felan desin.Ben de Baharı göreyim hoşlanayım.Sonra Çiğdem onunla konuşsun sonrada gelsin olaylar olaylar :D
Boylede olabilir tabiki siz tam daha ileriye gidecekken öpusmeden sonra Bahar gelsin ve sizi gorsun bakalim neler olacak @Çiğdem-
@bahars-