Vadi'ye En Buyuk Kaziklari Hep Kendi Eski Kadrosu Atti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu müslümanlıkla tecavüzün ne alakası var n.çye 26 kişi tecavüz etti o kız müslüman değilmiydi..

cidden insanlıktan çıkmışsınız

Lafı nasıl anlıyorsan artık mesajımı iyi oku !Tecavüz sahnesini koyan bir diziye kimse k.bakmasın ben ahlaklı dizi diyemem

beren demek ki basarılı wadici bile %80 inin cıplak oldgunu biliyor

allah allah sünet ibadet değildir. sünet peygaberimizin yaptıgı demektir. peygaberimizin sürekli yaptıgı ve tavsiye ettiği şeyler sevaptır. mesela peygaberimiz deveye binmiş ama bu sevap değildir. dediğim gib umreye gider ibadet ederseniz namaz tavaf vs. ozaman sevap alırsınız. umre diye bir ibadet yok umrede hacta yaptıgınız ibadetleri yaparsanız ozaman sevap olur. ibadet hactır

Kardeş sen sünnet oldun mu??

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Ya Sen Vallaha Dinimizi Bilmiyon Git Bir Öğren Öyle Gel Konuş Boşuna Günaha Girme😉

IQ testi yapar mısın ? açıklamayı yaptım üstte yeter be

- - - Ekleme - - -

bi akrabana birisi tecavüz ederse o zamanda gülersin
yok polat abin sıkar adamın kafasına 😉
sen takmşsın tecavüze fatmagül izleye izleye kendini kaptırdın tecavüze rahat ol sen tecavüz falan olmaz fatmagül insanların ahlakını bozuyo ama bizde olmaz rahat ol sen
valla senin akrabalar benim çevreye girmiyor alemto

insanlıktan çıkmışsınız tecavüzle dalga geçiliyor haddini bil diyor bide

dur susayım hesabımı çalmasın şimdi

- - - Ekleme - - -

gitmediki
famtagülle dalga geçmeyeni dövüyolar sen bi ortamda fatmgül izliyom de linç ederler seni

ne demek ibadet değil sünnet sen kendini kaybettin iyice kendine gelsen iyi edersin beş vakit namazın sünnetleri yok mu onlar ibadet olmuyo mu akıllı sanıyon kendini bi ... bildiğin yok

Aga hiç uzatmayın hem fatmagul hemde kurtlar vadisi insanları kötü etkileyecek diziler birisinde tecavüz varsa diğerinde öldürme var. Tecavüz suçsa günahsa öldürmek sevap mı. Biraz objektif olun bende fatmagulu sevmem hatta nefred ederim ama buda doğru birşey.

öldürme diyonda vatan sevgisi var türkiye nin gerçekleri var siyaset var yüksel aytuğ ne diyo gelecekten haber veren bir habel bülteni gibi fazla söze gerek yok

S.G.A.T. Kusura bakma ama kavgalı bir konu bu. Bu konular hep konuşulmuş ve herkes kendi fikrini söylemiş. Buna kazık denmez. Herkes ekmek parası kazanmak istiyor. Vadide o karakterler öldü adamlar ne yapsınlar. Ekmek parası derdindeler. Diziye dahil oldular. Sen buna kazık diyorsun da. Bizim rakip gördüğümüz diziler belki de kendi aralarında dostturlar

öldürme diyonda vatan sevgisi var türkiye nin gerçekleri var siyaset var yüksel aytuğ ne diyo gelecekten haber veren bir habel bülteni gibi fazla söze gerek yok

ona birşey dediğimiz yok dizide birisini öldürüyorlarsa bu aklı başında olmayan insanları kötü yola teşvik eder. Zaten aklı başında olan bir insan diziden filan etkilenmez

Kardeş sen sünnet oldun mu??

hayırdın nıye merak ettın
)))) meragını ve senın gıbı merak edenler yanıma gelsın meraklarını gıdereyım
)))))))

- - - Ekleme - - -

sen yazdıgımı okudun mu . allah askına ıyıce oku. hangı sunetler sevap hangılerı degıl yazmısım. sunet ıbadet degıldır. kelıme maması peygasberın yaptıklarıdır. ıbadet allah rızasını kazanmak ıcın yapılan seydır. sunetlerın bır cogu sevaptır.

Aga bırakın din üzerinden konuşmayı dini tartışmak bize düşmez.

ne fgsn nin ne güz sancısının konusu seks ya da erotizm o sapık zihniyetli insanların dûşûnçesi///

nçde 26 kişiye kendi istedi demi aklınıza hayranım

- - - Ekleme - - -

o zaman fatmagüldede bi sorun yok var dersen türk insanına gerizekalı demiş olursun

bu takasa anlattığım kadar ilkokulluya anlatsam ygsye hazırlanıyodu şimdiye, bunun kadar sabit fikirli birisini görmedim

KVP'nin islami seylere onem verdigini dusunmuyorum. Cunku dizide olen insan sayisi bile degil. İnsan oldurmek insanin mi ustune vazife. Hayir. Boyle bi dizinin ornek oldugu gercegi yalan. Hatta kucukken izleyen bazi erkek cocuklari babalari sayesinde cok etkilendi. "Ben Polatim. Sen Cakirsin. Gidelim iki silah alip kovalamaca oynayalim." diyerek etkilendiklerini ispat ediyorlardi. Onun disinda Beren Saat konusunda ise katildigim seyler var. Sirf on planda olmak icin tercih ettigi diziler ve filmler Turk halkinin ahlak yapisina uygun degil. Ozellikle Ask-i Memnu ve Guz Sancisi. Guz Sancisi filminde ne oldugunu belli etti zaten tamamen soyunarak. Ama dine deger birseyler ariyorsaniz STV veya Kanal 7'yi acmaniz yeterli.

Son düzenleme:

Nasıl ibadet değil birde Allah'ı küçük harfle yazıyo sen sünnet oldun mu gerçekten çok merak ediyorum ?

Zaten vatan sevgisi olmasa Türkiye'nin gerçeklerini anlatmasa izler miyiz aga ? ben açıkcası izlemem

Önem veriyor biraz izle görürsün. O zaman çocuklar izlemesin başta zaten 7+ sembolu çıkıyor. Bu arada sende galiba fatmagül, aşkı memnu, güz sancısı gibi filmleri sevmiyorsun helal 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...