vadikızı'nın Forumda 6. Yılı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sırf konu için senin için tekrar foruma giriş yaptım ablam @vadikızı nice hep birlikte forumlu seneler diliyorum

Şu sıralar çok sevdiğim bu parçayı sana hediye ediyorum

Sırf konu için senin için tekrar foruma giriş yaptım ablam @vadikızı nice hep birlikte forumlu seneler diliyorum

Oyy ablası kurban olsun paşamm benim yarın yazardın ne olacaktı sanki sağol kuzum inşAllah kuzum inşAllah bana bu forumun verdiği en güzel hediye sensin zaten kuzum benim

Yok artık 😱
Ben zamanında Meleğe aynı hediye verip belirtmeme rağmen demediğini bırakmadın ama gidip vadikızı'na bana vermiş olduğun hediyenin aynısını verdin
😱

kutlarım @vadikızı nice yıllar aramızda olursun umarım

verecek hediyem yok ama yinede sana bir güzellik yapalım, @Dosi nin isveçte öğrencilerini vagon, kendisini lokomotif yerine koyup şarkı söylediği sahneyi paylaşalım

Seninle özel paylaştığım videomu niye burda herkesle paylaştın

Çok az kişiyle sınıfı okulumu falan paylaşmıştım ama

Kiz zeka Yasin demek bu ka düsük Ana sinifi misin
Pedagogik okumadığın için sen ne anlarsın

Çocuklar oynayarak daha iyi öğrenirler.
Şimdi sana uzun uzun yazmayacam ama bazı okullarda naturkunskap(türkçesini bilmiyorum, biyoloji, kimya kapsayan ders) bunların kitapları bulunmaz. Doğada gezerek öğrenirler bilgiyi yada sınıfta oyun araçlarını kullanarak matematiği öğrenirler mesela
Tabi bu dediğim 1-3 sınıflarda daha yoğun oluyor.
Bir öğrencinin öğretmenine güven hissi hissetmesi icin ve bağının kuvvetlenmesi için arada böyle şeyler şart.
Biz üniversitede bile workshopa katılırken oyun oynuyorduk arkadaşlarımızı tanımak için
@destere

Nice forumlara cnm sana hediyem Polatın tek gerçek aşkı @vadikızı 😳😳😳

Teşekkür ederim canım elifimiz hiç unutmucağımız bir karakterdi ve dediğin gibi polatın tek aşkıydı

Çok sağol selimcim hep birlikte inşallah hediyemde çok güzelmiş
@Dosi gızz ne güzel söylemişsin şarkıyı öylee kıyafetin rengide harika

Diğerleriyle o uyumu yakalayamadı hele inci olayı bebek falan

Ayakkabılarımda pembe
Tenefüslerde uzaktan kendimizi belli etmeliyiz çocuklara

haha evet rengarek giyinmişsin gızz orda öğretmenler böylemi giyiniyo
Kişinin tarzına göre.
Ben spor giyinirim. Toplantıların olacakları gün biraz daha resmi giyinebiliyorum

Ayakkabılarım pembe ama