Şüplenmek olacaktı.O ceset dondurma olayı hakkında Tom Cruise ve Penelope Cruz'un
Vanila Sky filmine bakmanı öneririm, aynı dediğin mevzuyu işliyorlar.@destere
direk imdb puanına baktım
Şüplenmek olacaktı.O ceset dondurma olayı hakkında Tom Cruise ve Penelope Cruz'un
Vanila Sky filmine bakmanı öneririm, aynı dediğin mevzuyu işliyorlar.@destere
@destere filmi bitirdikten sonra ilk söyleyeceğin söz bu IMDb ne saçmalamış olacak.
Zaten cesedi dondurup gelecekte direltme olayı ve Tom Cruise, Penoloppe Cruiz, Cameroon Diaz ve Kurt Russel yeter.
@Tzira Ölümün de nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz ama hepimiz oranın yolcusuyuz?
@Tolstoyevski Söyleyince aslında kulağa hoş gelen bir ölüm şekli ama anlamsız bir boşlukta öksijen tüpün bitecek ve nefessiz kalacaksın. Göreceğin bir şey yok.
@destere IMDB puanına bakma Vanilla Sky'ı bence de izle.
Tamam ben de onu diyorum işte boşlukta süzülmenin ne anlamı var?zaten tolstoyevski tüp bitene kadar geçen yarım saat bir saatin zevkini çıkarıp ölmeye niyetli uzun vadeli proje geliştirmemiş aslında tüp olarak piknik tüpü yerine mutfak tüpü şeklinde büyük bir tüp bulunursa epey bir süre idare eder insanı uzayda
bahsettiğin filmi izleyeceğim mutlaka oscar filmlerini bir savulturayım onada sırada o var
Tamam ben de onu diyorum işte boşlukta süzülmenin ne anlamı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?