Uzay Boşluğunda Süzülerek Ölmek

Şüplenmek olacaktı. :) O ceset dondurma olayı hakkında Tom Cruise ve Penelope Cruz'un

Vanila Sky filmine bakmanı öneririm, aynı dediğin mevzuyu işliyorlar. :) @destere

direk imdb puanına baktım :) 6.9 diyor 7 puanı geçse iyi olurdu 7 den aşağı pek hoş durmuyor film :)

Uzay boşluğunda olmak zaten yeteri kadar heyecan verici, yani orada olduktan sonra ölmüşüm veya ölmemişim fark etmezmiş gibi geliyor ama bir yandan da cesedinin artık yeryüzünde olmayacak olması da sanki bir bilinmezlikte kayboluyormuşsun hissi verir insana. Gerçi ölümden sonra bir şey hissedilemeyeceği için bunu pek de bilemeyiz ama düşününce böyle.

@Tzira Ölümün de nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz ama hepimiz oranın yolcusuyuz? :)

Aslında bu açıdan bakınca da ha uzay boşluğunda ölmüşsün ha yeryüzündeyken ölmüşsün fark etmiyor gibi, sonuçta bilemediğimiz bir yere gitmiş oluyoruz. :)

@Tolstoyevski Söyleyince aslında kulağa hoş gelen bir ölüm şekli ama anlamsız bir boşlukta öksijen tüpün bitecek ve nefessiz kalacaksın. Göreceğin bir şey yok.

@destere IMDB puanına bakma Vanilla Sky'ı bence de izle.

@Tolstoyevski Söyleyince aslında kulağa hoş gelen bir ölüm şekli ama anlamsız bir boşlukta öksijen tüpün bitecek ve nefessiz kalacaksın. Göreceğin bir şey yok.

@destere IMDB puanına bakma Vanilla Sky'ı bence de izle.

zaten tolstoyevski tüp bitene kadar geçen yarım saat bir saatin zevkini çıkarıp ölmeye niyetli uzun vadeli proje geliştirmemiş aslında tüp olarak piknik tüpü yerine mutfak tüpü şeklinde büyük bir tüp bulunursa epey bir süre idare eder insanı uzayda :)
bahsettiğin filmi izleyeceğim mutlaka oscar filmlerini bir savuşturayım sonra sırada o var :)

zaten tolstoyevski tüp bitene kadar geçen yarım saat bir saatin zevkini çıkarıp ölmeye niyetli uzun vadeli proje geliştirmemiş aslında tüp olarak piknik tüpü yerine mutfak tüpü şeklinde büyük bir tüp bulunursa epey bir süre idare eder insanı uzayda :)
bahsettiğin filmi izleyeceğim mutlaka oscar filmlerini bir savulturayım onada sırada o var :)
Tamam ben de onu diyorum işte boşlukta süzülmenin ne anlamı var?

Tamam ben de onu diyorum işte boşlukta süzülmenin ne anlamı var?

anlamsız olurmu mesela şu anda istanbulda dışarı çık kirli havası bulutları kapalı ortamı derken gökyüzünü seyretme imkanımız yok net bir görüntü yok oysa köye gittiğimizde yıldızların parıltısını gece izlemek bile büyük bir keyif? köyde bu kadar keyifle gökyüzünü seyretmek mümkünse eğer uzayda engelsiz berrak ortamda gökyüzünde süzülmek ve manzarayı seyretmek harika bir duygu olacaktır :) birde boşlukta süzülürken insanın içi geçer bir tuhaf duygu oluşur aynı şey suyun içinde yüzerkende salıncakta sallanırkende olur biliryorsun böyle içinin geçtiği bir hoş olduğun durumlar genelde yerçekimi kuvvetinin ortadan kalktığı veya azaldığı ortamlarda mümkündür o duyguyu yaşamak isterim ben şahsen bir yarım saat bile yeter bana ondan sonra ölsekte olur nasıl olsa bir gün öleceğiz bari ölüm şeklimizi kendimiz seçeriz :)

Güzel olabilir aslında, ölmeden önce büyük bir macera olur ama @Harunnn60'a katılıyorum. :D

Birde uzayda geçitler olduğunu düşünüyorum belki kara deliğe girip başka bir evrene, boyuta çıkabiliriz. Ölüme giderken 2. hayat. :A