Uzay Boşluğunda Süzülerek Ölmek

Ben de çok isterdim ama oksijen tüpün bitene kadar dayanırsın öyle çok da dayanamazsın. :)

Son düzenleme:
Nasıl olur acaba öyle bir ortamda ölüm? Asla istemeyeceğim bir şey, yani nasıl olacağını bilmediğin bir yere nasıl gidebilirsin ki? Hani suya atlasan boğularak öleceksin, orada nefessiz kalacaksın belki ama o sonsuzlukta bir garip.

Göktaşı çarpması sonucu parçalara ayrılmak bana göre toprağın altında pis böceklerin

yemeği olmaktan, çürümekten daha hoştur, sizce öyle değil mi? :) @Harunnn60
Düşününce kulağa hoş geliyor ama biraz gerçekçi bakarsak insanın bir mezarı olması lazım sonuçta. Ailen,Eşin ve çocukların için en azından. :)

Mezar sembolik de olabilir sonuçta İslamda ceset kültürü yoktur, önemli olan ruhtur? @Harunnn60
Ruh tabikide önemli. Ama bu dünyada yaşıyoruz bu dünyaya birşeyler katıyoruz. Ve herkes dünya boş iş diyor ya ben katılmıyorum. Yaratıcı dünyanın boş iş olduğunu düşünse neden yaratsın. Hepimizin bir dünyada amacı ve sorumlulukları var.Ben bunları yaptıktan sonra bedenini bir bilinmezliğe atmak benim için garip. Sonuçta arkanda bıraktığın insanlar var. Sembolik bir şey gerçeğini hiçbir zaman tutmaz.
Ben bu konuda gerçekçi düşünüyorum yoksa senin dediğin gibi kulağa hoş geliyor. Tabi bundan sonra uzay çağları başladığı zaman bir sürü uzay ölümleri olacak. ve o zaman insanlara bu ölümler garip gelmeyecek.

Göktaşı çarpması sonucu parçalara ayrılmak bana göre toprağın altında pis böceklerin

yemeği olmaktan, çürümekten daha hoştur, sizce öyle değil mi? :) @Harunnn60
Düşününce kulağa hoş geliyor ama biraz gerçekçi bakarsak insanın bir mezarı olması lazım sonuçta. Ailen,Eşin ve çocukların için en azından. :)

en temizi ateştir ceset yakılmalı kül olmalı küller rüzgardan savrulmalı atmosfere :)
ruh olmak iyi güzelde insanlar öldükten sonra ruhun çıkacağından pekde emin olmadıkları için cesetlerini korumaya çalışmışlardır emin olsalar kimse cesedim nolacak diye düşünmez :)

en temizi ateştir ceset yakılmalı kül olmalı küller rüzgardan savrulmalı atmosfere :)
ruh olmak iyi güzelde insanlar öldükten sonra ruhun çıkacağından pekde emin olmadıkları için cesetlerini korumaya çalışmışlardır emin olsalar kimse cesedim nolacak diye düşünmez :)
Ateş mi. :D Bilmem kötü bence bedeni yakmak. Ayrıca külleri savuşturmak daha kötü. Bari toplu bir yere koymak lazım. :D

Ateş mi. :D Bilmem kötü bence bedeni yakmak. Ayrıca külleri savuşturmak daha kötü. Bari toplu bir yere koymak lazım. :D
külleri savurmak bayağı güzel olur bari güzel kızların bol olduğu bir yere svursunlar kızlara çarpa çarpa dağılayım :))
içten içe şüphelenmemek de şeytanın bir oyunu? @destere :)
şüphelenmekmi şüphelenmemekmi ? :)
tam inançlı bir insanın öldükten sonra cesetle ilgili kaygıya kapılması pek mantığa sığan bişey değil nasıl olsa ruh o cesedi terkediyor ceset artık toprak gibi bir doğa parçası olup gidiyor anlamsızlaşıyor?? ama işte ruh konusunda tam bir netlik olmadığı için öldükten sonrada cesedimi korumaya almak istiyorum yani böcükler yemesin bari yakıp savursunlar benden bir parça geriye kalan niye millet basıp geçsin veya niye kurtçuklar yesin yakın gitsin diyorum :)
birde norveçte bir şirket vardı sanırım kelle yi 500 bin dolara tüm vücudu 1 milyon dolara dondurup bekletiyorlar eğer ilerde teknoloji bir şekilde korumaya alınmış cesedi tekrar canlandırabilme imkanına sahip olursa tekrar hayata dönmek istiyorlar bu da çok mantıklı aslında insanın maddi durumu elverse dondurma işlemide şimdilik güzel bir düşünce gibi duruyor :)