- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bir süre sonra yine o kask/kıyafet seni korumayabilir hem ayrıcı bir yıldız yada bir gezegenin çekim alanına girersen parçalanır hiçbirşey kalmaz senden.Kask olması koşuluyla gerçekleştiği taktirde şüphesiz müthiş bir ölüm şekli olacaktır.
Biliyorum. Sadece sen öldükten sonra senin bedenine ne olacağını yazdım.@Harunnn60 başlıkta da yazıldığı gibi zaten amaç ölmek,
yaşlı biri veya sayılı ömrü kalmış biri için dert değil.
Düşününce kulağa hoş geliyor ama biraz gerçekçi bakarsak insanın bir mezarı olması lazım sonuçta. Ailen,Eşin ve çocukların için en azından.Göktaşı çarpması sonucu parçalara ayrılmak bana göre toprağın altında pis böceklerin
yemeği olmaktan, çürümekten daha hoştur, sizce öyle değil mi? @Harunnn60
Ruh tabikide önemli. Ama bu dünyada yaşıyoruz bu dünyaya birşeyler katıyoruz. Ve herkes dünya boş iş diyor ya ben katılmıyorum. Yaratıcı dünyanın boş iş olduğunu düşünse neden yaratsın. Hepimizin bir dünyada amacı ve sorumlulukları var.Ben bunları yaptıktan sonra bedenini bir bilinmezliğe atmak benim için garip. Sonuçta arkanda bıraktığın insanlar var. Sembolik bir şey gerçeğini hiçbir zaman tutmaz.Mezar sembolik de olabilir sonuçta İslamda ceset kültürü yoktur, önemli olan ruhtur? @Harunnn60
Ben Ruhi Çenet'i izlemiştim o çok güzel anlatmıştı uzay ile ilgili. İnşaallah ileride çıkarız uzaya. Bana kalırsa yaşlanınca görürüz gibime geliyor.Eğer gerçekçi olacaksak gerçek budur,
Göktaşı çarpması sonucu parçalara ayrılmak bana göre toprağın altında pis böceklerin
yemeği olmaktan, çürümekten daha hoştur, sizce öyle değil mi? @Harunnn60
Düşününce kulağa hoş geliyor ama biraz gerçekçi bakarsak insanın bir mezarı olması lazım sonuçta. Ailen,Eşin ve çocukların için en azından.
Ateş mi. Bilmem kötü bence bedeni yakmak. Ayrıca külleri savuşturmak daha kötü. Bari toplu bir yere koymak lazım.en temizi ateştir ceset yakılmalı kül olmalı küller rüzgardan savrulmalı atmosfere
ruh olmak iyi güzelde insanlar öldükten sonra ruhun çıkacağından pekde emin olmadıkları için cesetlerini korumaya çalışmışlardır emin olsalar kimse cesedim nolacak diye düşünmez
külleri savurmak bayağı güzel olur bari güzel kızların bol olduğu bir yere svursunlar kızlara çarpa çarpa dağılayım )Ateş mi. Bilmem kötü bence bedeni yakmak. Ayrıca külleri savuşturmak daha kötü. Bari toplu bir yere koymak lazım.
şüphelenmekmi şüphelenmemekmi ?içten içe şüphelenmemek de şeytanın bir oyunu? @destere