Tabii ki izlicem okul öncesi motiveİzleyecek misin akşam?
Tabii ki izlicem okul öncesi motiveİzleyecek misin akşam?
Reklamsız giderse en erken 1'de biter yine.Tabii ki izlicem okul öncesi motive23.00 da ise 1 2 gibi biterBelki hiç reklam vermez
Ee boşuna mı demişler eşek hoşaftan ne anlar diye kaliteden anlamıolarReklamsız giderse en erken 1'de biter yine.Ama reklamsız gideceklerini hiç zannetmiyorum.
Eğer 20.00'de yayınlansaydı yükseleceğini düşünüyordum ben. Çünkü fragmanların ikisi de baya iyiydi.
25 film foxa dizi yapar.Kefaret 35 bölüm sürdüBu dizi de ne çekti be yazık valla. 25 Film'in yerinde olsam bir daha FOX'a iş yapmam.Bu arada 20.00'ye EHHŞ tekrarı koymuşlar FOX nereye yatırım yapacağını iyi biliyor.
Sıkıntı senaryoda maalesefBunlar da iyice eskinin Kanal D'si olmaya başladı15 tane dizi sipariş edeceklerine ellerindeki dizileri iyi tanıtsalardı şimdi ne Son Yaz, ne de bu dizi erken final yapardı.
Yeni bir dizi daha yapıyor, ama Star TV'ye bu sefer.25 film foxa dizi yapar.Kefaret 35 bölüm sürdü
Star dizi yapıyor muyduYeni bir dizi daha yapıyor, ama Star TV'ye bu sefer.
Evet, yapıyor.Star dizi yapıyor muydu
Annemizi Saklarken, Hanedan, Sana Söz, Benim Hayatım, Cennet Koyu, Çirkin ilk aklıma gelenler.Kaç tane
Hanedan ne 😱Annemizi Saklarken, Hanedan, Sana Söz, Benim Hayatım, Cennet Koyu, Çirkin ilk aklıma gelenler.
Star da fox gibi çıktı @Gerekli24Annemizi Saklarken, Hanedan, Sana Söz, Benim Hayatım, Cennet Koyu, Çirkin ilk aklıma gelenler.
Ay Yapım'ın uyarlama dizisi.Hanedan ne 😱
Ne uyarlıyorAy Yapım'ın uyarlama dizisi.
Amerikan yapımı bir pembe dizi.Ne uyarlıyorAy yapım starda tutturamıyor ya
1 saat özet 45 dakika reklam 2 saat yeni bölüm sürse bitiş saati: 03.45Reklamsız giderse en erken 1'de biter yine.Ama reklamsız gideceklerini hiç zannetmiyorum.
Eğer 20.00'de yayınlansaydı yükseleceğini düşünüyordum ben. Çünkü fragmanların ikisi de baya iyiydi.
Zaten tüm günleri boş hemen hemen bu kadar dizi yapsa bile sorun değil star tv içinAnnemizi Saklarken, Hanedan, Sana Söz, Benim Hayatım, Cennet Koyu, Çirkin ilk aklıma gelenler.
Ya kanalların çoğu zaten az çok böyle. FOX şu an biraz abartı. Şimdi güçsüz Star ondan böyle
2 buçuk saatten az olmayacağı için reklamsız gitse bile 01.30'da biter. Reklamlı giderse 2 buçuğu falan bulur.22.15 falan olsaydı bari dizinin süresi zaten uzun kaçta biter Allah bilir.
Bir de bunla uğraşması var dimi, gerçi herkes 0 yazıp güzel de puan alabilir bir yandan da değerlendirmeye alalım.2 buçuk saatten az olmayacağı için reklamsız gitse bile 01.30'da biter. Reklamlı giderse 2 buçuğu falan bulur.
@slhttnmtl reyting tahmin puanını arttır bence.Tahmin edilmesi zor bir yapım.
Starın dizileri tutmazsa satılır yakındaYa kanalların çoğu zaten az çok böyle. FOX şu an biraz abartı. Şimdi güçsüz Star ondan böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?