'Uzak Şehrin Masalı' Hangi Kanalda Ekrana Gelecek?

Ben bitirdim diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum önce yazdığımı düzgün oku ondan sonra cevap ver eda ece daha oynamak istemiyormuş internette onu gördüm onu söyledim

Ben bitirdim diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum önce yazdığımı düzgün oku ondan sonra cevap ver eda ece daha oynamak istemiyormuş internette onu gördüm onu söyledim
Bak yine benim yorumumu tam okumamışsın sonra bana gelip oku diyorsun.

Yasak Elma hem senaryo hem de reyting açısından çok iyi gidiyor bu yüzden final yapmaz. Oyuncular ayrılacak olsa yeni oyuncular gelir. dedim sonra da tabi FOX'un finallerine sen karar veriyordun dedim.

Aynen kanka mdden daha az reyting alıyo yasak elma devam edicek am md bitcek tamam

Son Yaz’ın ben de çok uzayacağını düşünmüyorum. Şu an iyi gitse bile sezon sonu biter bence.

Yasak Elma da tadında bitsin isterim ama FOX ve Medyapım ne yapar eder 5.sezonu yapar gibi geliyor.
Onun için bayağı geç maalesef.

O da abartılacak bir şey dememiş sonuçta reyting sıralamasına bakıldığında MD'nin devam etme ve diğer dizilerin (Yasak Elma hariç) bitme ihtimalinin yüksek olduğu ortada.

Bende bunu anlamış değilim bir şey demedim hemen yüklendiler

Aynen kanka mdden daha az reyting alıyo yasak elma devam edicek am md bitcek tamam
Kankamdaki akla bak be zehir zehir. Kanka ben dedim ki Yasak Elma'da senaryo sıkıntısı da yok Mucize Doktor'u bu sezon hiç izlemedim ama final yapar dendiğine göre senaryosu tıkanabilir.
Kankacım her zaman sıkıntın olursa özelden yaz böyle yapınca laf maf sokmuş olmuyorsun, batıyorsun.

Baya güldüm teşekkürler