Aman yine öyle iki satır şey yazacakken uzayıverdi.
Okusan da senin için önemi yoktur. Boşver gitsin.
Aman yine öyle iki satır şey yazacakken uzayıverdi.
Dersteyim vakit önemliAman yine öyle iki satır şey yazacakken uzayıverdi.
Okusan da senin için önemi yoktur. Boşver gitsin.
Oyuncu haberlerinin de eli kulağındadır.Kalbim çok temiz @Emre Ozansoy sabah dizi aklıma gelmişti haberi çıkmış
Dersteysen boşver de git dersini dinle.Dersteyim vakit önemli
Ben bitirdim diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum önce yazdığımı düzgün oku ondan sonra cevap ver eda ece daha oynamak istemiyormuş internette onu gördüm onu söyledimAşırı komiksin. Tamam ABC'ye bakmazlar dedin bakmasınlar ki sadece Total'e baktıklarını düşünüyorsan sadece saçmalıyorsun. Bak sana çok da uzak olmayan zamanlardan örnek vereyim İstanbullu Gelin vardı illaki hatırlarsın Total'de 2-3 arası gidiyordu ama AB'si çok 6-8 arasıydı. Sadece o Total'e baksalar o dizi 87 bölüm mü 84 bölüm mü ne devam edebilir miydi?
Bu arada Kefaret izlemiyorum ama yeni sezonu görecektir. Yasak Elma'yı da bitirmişsin ama yeni oyuncular gelir o da bitmez. Tabi FOX'un finallerine sen karar veriyordun.
------
Aynen öyle oldu valla. 5. bölümdeyken izleyecektim, izlemedim. Neyse çok geciktirmeden başlıyım bari.
Aynen ya dünkü bölüm öyle iyiydi ki mesela bazı diziler ilk sezondan veremez o tadı.
Ah hislerim sayesinde hep Hissetmesem bu haberler bugün gelmezdi. Ayrıca kimler oynayacak?Oyuncu haberlerinin de eli kulağındadır.
Olabilir. Hamdi Alkan yaklaşık 2 3 aydır mekan arayışında Kars'ta. Baya iyi dizi geliyor.Ah hislerim sayesinde hep Hissetmesem bu haberler bugün gelmezdi.
Oyuncular kimmOlabilir. Hamdi Alkan yaklaşık 2 3 aydır mekan arayışında Kars'ta. Baya iyi dizi geliyor.
Belli değil daha işte, umarım iyi bir cast kurulur.Oyuncular kimm
Bak yine benim yorumumu tam okumamışsın sonra bana gelip oku diyorsun.Ben bitirdim diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum önce yazdığımı düzgün oku ondan sonra cevap ver eda ece daha oynamak istemiyormuş internette onu gördüm onu söyledim
Konusu belli değil dimi tamBelli değil daha işte, umarım iyi bir cast kurulur.
Birsen Altuntaş kaçak bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişme hikayesini anlatıyor dedi en son.Konusu belli değil dimi tam
Aynen kanka mdden daha az reyting alıyo yasak elma devam edicek am md bitcek tamamBak yine benim yorumumu tam okumamışsın sonra bana gelip oku diyorsun.
Yasak Elma hem senaryo hem de reyting açısından çok iyi gidiyor bu yüzden final yapmaz. Oyuncular ayrılacak olsa yeni oyuncular gelir. dedim sonra da tabi FOX'un finallerine sen karar veriyordun dedim.
Onun için bayağı geç maalesef.Son Yaz’ın ben de çok uzayacağını düşünmüyorum. Şu an iyi gitse bile sezon sonu biter bence.
Yasak Elma da tadında bitsin isterim ama FOX ve Medyapım ne yapar eder 5.sezonu yapar gibi geliyor.
O da abartılacak bir şey dememiş sonuçta reyting sıralamasına bakıldığında MD'nin devam etme ve diğer dizilerin (Yasak Elma hariç) bitme ihtimalinin yüksek olduğu ortada.Ben öyle konuşmadım. Arkadaşın tüm dizileri bitirip MD devam edecek demesi kadar normal benim mesajım.
------
Sezon sonunda birçoğu final yapar bence. Baraj ve Mucize Doktor’un sezon sonunda final yapacağını düşünüyorum açıkçası.
Onu gordum uzun uzun belli değil yaniBirsen Altuntaş kaçak bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişme hikayesini anlatıyor dedi en son.
Bende bunu anlamış değilim bir şey demedim hemen yüklendilerOnun için bayağı geç maalesef.
O da abartılacak bir şey dememiş sonuçta reyting sıralamasına bakıldığında MD'nin devam etme ve diğer dizilerin (Yasak Elma hariç) bitme ihtimalinin yüksek olduğu ortada.
Kankamdaki akla bak be zehir zehir. Kanka ben dedim ki Yasak Elma'da senaryo sıkıntısı da yok Mucize Doktor'u bu sezon hiç izlemedim ama final yapar dendiğine göre senaryosu tıkanabilir. Kankacım her zaman sıkıntın olursa özelden yaz böyle yapınca laf maf sokmuş olmuyorsun, batıyorsun.Aynen kanka mdden daha az reyting alıyo yasak elma devam edicek am md bitcek tamam
Forumdaki Yasak Elma terörüne kurban gitmişsin boşver.Bende bunu anlamış değilim bir şey demedim hemen yüklendiler
Baya güldüm teşekkürlerKankamdaki akla bak be zehir zehir. Kanka ben dedim ki Yasak Elma'da senaryo sıkıntısı da yok Mucize Doktor'u bu sezon hiç izlemedim ama final yapar dendiğine göre senaryosu tıkanabilir. Kankacım her zaman sıkıntın olursa özelden yaz böyle yapınca laf maf sokmuş olmuyorsun, batıyorsun.