Aynen. Kanal 7'de ilk bölümlerini izlemiştim orijinalinin. Güzel bir şey yapılabilirdi, üstelik senaristi çok iyi bir isimdi.İptal etmekle büyük hata ettiler ama sonuçlarına kendileri katlanirlar bizlik sıkıntı yok 🤟
Aynen. Kanal 7'de ilk bölümlerini izlemiştim orijinalinin. Güzel bir şey yapılabilirdi, üstelik senaristi çok iyi bir isimdi.İptal etmekle büyük hata ettiler ama sonuçlarına kendileri katlanirlar bizlik sıkıntı yok 🤟
Haklısın. Dizi uğruna değmeyecek şeyler bence.Abartılmak değil ya ben de seviyorum diziyi ama sevgim gözümü kör etmiyor diğer arkadaşlar gibi. Objektif yorumlar yapıyorum.
Yeni sezon için alıyor. Bu sezon sonuna kadar ne olacağı belli değil, hazırlıklı olacak işte.Fox olucağını tahmin etmiştim Fox aşkom ne yapmaya çalışıyorsun
Güvenilir bir site değil, sen deyince baktım. Ayrıca çok saçma bir yazı olmuş o.Bu arada dün bir haber gördüm FOX'un bazı dizileri Star a geçebilirmiş Star Baraj ve Son Yazı istemiş Fox Sen Çal Kapımı ve Kefareti bereyim demiş haber ne kadar doğru bilmiyorum
Evet biliyorum. Doğru belli değilYeni sezon için alıyor. Bu sezon sonuna kadar ne olacağı belli değil, hazırlıklı olacak işte.
Evet bence de saçmaGüvenilir bir site değil, sen deyince baktım. Ayrıca çok saçma bir yazı olmuş o.