lütfen istek değil ihtiyaç bir partnerlik rica ediyorum 🙏 pic.twitter.com/ctoPJPC8po
— lara (@lunettecore) April 22, 2025
Kim bu 😅Ortalığı kasıp kavuracak bir partnerlik.@xemrexxx @TenTen @Alemdar
lütfen istek değil ihtiyaç bir partnerlik rica ediyorum 🙏 pic.twitter.com/ctoPJPC8po
@serhatt wefadOrtalığı kasıp kavuracak bir partnerlik.@xemrexxx @TenTen @Alemdar
Yazıklar olsun..Ortalığı kasıp kavuracak bir partnerlik.@xemrexxx @TenTen @Alemdar
İkisi de gereksiz itici açıklamalar yapıyorAnlamadım ki?
Ozan ne dedi de gereksiz deniyor be?İkisi de gereksiz itici açıklamalar yapıyor![]()
fanların yaptığı çalışmalara gereksiz tepki veriyor bir de siyasi görüşünden dolayı eleştiriliyorOzan ne dedi de gereksiz deniyor be?
Adam evli. Fanların saçma saçma yazılarına ne demesini bekliyordun ki 😅 Eşinden boşan ve Sinem ile evlen diyen var. Haklı adam çıldırmakta. Bizde Dizi ve gerçek ayırt edilemiyor gerçekten. Senaryo da öyle.fanların yaptığı çalışmalara gereksiz tepki veriyor bir de siyasi görüşünden dolayı eleştiriliyor![]()
Aaa neymiş siyasi görüşü?fanların yaptığı çalışmalara gereksiz tepki veriyor bir de siyasi görüşünden dolayı eleştiriliyor![]()
Aaa gerçekten mi şaşırdım. 😱
Ortalığı kasıp kavuracak bir partnerlik.@xemrexxx @TenTen @Alemdar
Adam evli. Fanların saçma saçma yazılarına ne demesini bekliyordun ki 😅 Eşinden boşan ve Sinem ile evlen diyen var. Haklı adam çıldırmakta. Bizde Dizi ve gerçek ayırt edilemiyor gerçekten. Senaryo da öyle.
Aaa neymiş siyasi görüşü?
@Angelica kırmızı üstlüyü beğenmiş23. Bölüm 2. Tanıtımı
bisi dicem pic.twitter.com/BPzDDHvoQu
— arKin⁸ (@nothKing11) April 24, 2025
Ablam genç oğlanlara kırdı dümeni.@Angelica kırmızı üstlüyü beğenmişsete gidip kaçırmasa bari
@Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @Zeyno @12.Adam
Sen onun yorumlarına bakma , onun aklı bir aşirete hanımağa olmakta hepAblam genç oğlanlara kırdı dümeni.![]()
Sen onun yorumlarına bakma , onun aklı bir aşirete hanımağa olmakta hep :Ablam genç oğlanlara kırdı dümeni.![]()
O hepimizin hayali. .ssSen onun yorumlarına bakma , onun aklı bir aşirete hanımağa olmakta hep
------
Sen onun yorumlarına bakma , onun aklı bir aşirete hanımağa olmakta hep :
Emre sağ olsun. Sayesinde ağza alınmayacak yorum yapan hesapları görüyor ve ard arda engelliyorum. Teşekkürler oturan koltuk.@Angelica kırmızı üstlüyü beğenmişsete gidip kaçırmasa bari
@Angelica kırmızı üstlüyü beğenmişsete gidip kaçırmasa bari