Sezon finalinde düşünsenize İhtiyar ölüyor, Cihan, Alya ve Deniz'in arabası taranıyor
@TenTen @Emre Ozansoy
İhtiyar niye ölüyor?Sezon finalinde düşünsenize İhtiyar ölüyor, Cihan, Alya ve Deniz'in arabası taranıyor@TenTen @Emre Ozansoy
Bilmem öyle geldi içimden hayali 😂İhtiyar niye ölüyor?
Ölecekse Özkan ölsün, Demir'in babası ölsün.Bilmem öyle geldi içimden hayali 😂
oğlan adım bekliyor demek ki ne oturuyorsunO hepimizin hayali. .ss
Erkolar atar adımı banane.
Birbirlerini sevdiklerini fark ediyorlarsa bence kadın da ilk adımı atar. Seviyorsada erkeği beklemesine gerek yok. İsterse söyleyebilir.Erkolar atar adımı banane.![]()
Ben söylemem de diğerlerini bilmem.Birbirlerini sevdiklerini fark ediyorlarsa bence kadın da ilk adımı atar. Seviyorsada erkeği beklemesine gerek yok. İsterse söyleyebilir.![]()
Kadının da sinyal çakması lazım bence ama ağırlık taraf erkekte ama kadından da sinyal görmesi lazımErkolar atar adımı banane.![]()
türkü katliamıAşkım programa katılıp türkü söyleyecek keyfim yerinde beni kızdıramazsın😍
Ekli dosyayı görüntüle 134721
Hiç te bile çok güzel sesi var beetürkü katliamı![]()
Sinyal çaka çaka çakarlı arabaya döndük ayol sen ne diyorsun.Kadının da sinyal çakması lazım bence ama ağırlık taraf erkekte ama kadından da sinyal görmesi lazım![]()
Parayı bulunca sen de böyle değişirsinSinyal çaka çaka çakarlı arabaya döndük ayol sen ne diyorsun.![]()