Anıların mı depreştikeşke gelse süper olur
Anıların mı depreşti
Akşam akşam kudurdun demek @Dosi @Royal_Highness @serhatt @Zeyno @Emre Ozansoy @cookieshee miranım geldi aklıma
Rahat bırak insanları da dm'den cevap ver soruma.
Kuduran sensin demekRahat bırak insanları da dm'den cevap ver soruma.
Benimkisi merak anam.Kuduran sensin demek
Berbat bir dizi ve aşırı fazla reyting alıyorSebep?
Kaya'yı çıkarırsak evet berbat bir dizi ama o varken berbat olması imkansız.Berbat bir dizi ve aşırı fazla reyting alıyor
Kuduruklukta @serhatt ı geçtin sen haKaya'yı çıkarırsak evet berbat bir dizi ama o varken berbat olması imkansız.
Yok artık daha neler.Kuduruklukta @serhatt ı geçtin sen ha
E öyle amaYok artık daha neler.
Benim adım çıkmış ayol yoksa mazbut bir aile kızıyım özünde.Kuduruklukta @serhatt ı geçtin sen ha
Seni @xemrexxx e havale ediyorum mazbut aile kızıBenim adım çıkmış ayol yoksa mazbut bir aile kızıyım özünde.
Kendine de havale edebilirsin, benim gibi iffetlisini zor bulursun.Seni @xemrexxx e havale ediyorum mazbut aile kızı
Oooo burada da bir uzak şehir senaryosu mu dönüyor ? @Maskeli Fedai melunu totosuna gelen domdom kurşunu ile vefat edip serhatı @MasacRE kütüğüne emanet etmiştir ; bunlar evlenmeden aynı çatı altında yaşayamazlar diyen aşiret anası da @Angelica ya da @Dosi olabilir yani biri sinsi biri şirret kararsız kaldımKendine de havale edebilirsin, benim gibi iffetlisini zor bulursun.