Anıların mı depreştikeşke gelse süper olur![]()
Akşam akşam kudurdun demekhee miranım geldi aklıma![]()
Rahat bırak insanları da dm'den cevap ver soruma.
Kuduran sensin demekRahat bırak insanları da dm'den cevap ver soruma.![]()
Benimkisi merak anam.Kuduran sensin demek![]()
Berbat bir dizi ve aşırı fazla reyting alıyorSebep?
Kaya'yı çıkarırsak evet berbat bir dizi ama o varken berbat olması imkansız.Berbat bir dizi ve aşırı fazla reyting alıyor![]()
Kuduruklukta @serhatt ı geçtin sen haKaya'yı çıkarırsak evet berbat bir dizi ama o varken berbat olması imkansız.
Yok artık daha neler.Kuduruklukta @serhatt ı geçtin sen ha![]()
E öyle amaYok artık daha neler.![]()
Benim adım çıkmış ayol yoksa mazbut bir aile kızıyım özünde.Kuduruklukta @serhatt ı geçtin sen ha![]()
Seni @xemrexxx e havale ediyorum mazbut aile kızıBenim adım çıkmış ayol yoksa mazbut bir aile kızıyım özünde.![]()
Kendine de havale edebilirsin, benim gibi iffetlisini zor bulursun.Seni @xemrexxx e havale ediyorum mazbut aile kızı![]()
Oooo burada da bir uzak şehir senaryosu mu dönüyor ? @Maskeli Fedai melunu totosuna gelen domdom kurşunu ile vefat edip serhatı @MasacRE kütüğüne emanet etmiştir ; bunlar evlenmeden aynı çatı altında yaşayamazlar diyen aşiret anası da @Angelica ya da @Dosi olabilir yani biri sinsi biri şirret kararsız kaldımKendine de havale edebilirsin, benim gibi iffetlisini zor bulursun.![]()