Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060

Başrollerinde Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Faruk Turgut - Gold Film imzalı Urfalıyam Ezelden dizisi ile ilgili fotoğrafları, bölüm özetlerini, bölüm fragmanlarını yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Urfalıyam Ezelden ilk 5 bölümü Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanmış , 6. bölümden itibaren Star TV ekranlarında cumartesi günleri ekran yolculuğuna devam etmektedir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konuyu sokak sanati açtıysa diziden umutsuzum.

Bu konuda sanamı kaldı @sokak sanati uğursuzluk getircen kesin diziye 2 bölümde yayından kalkar

İnternetten izleyeceğim daha sonra. Fragmanları çok beğendim ama Kanal D'den dizi izlemeye korkuyorum.

Başarılar diziye.

Öykü Gürman'ın oyunculuğu merak konusu. Kendisi sonuçta şarkıcıydı ve şimdi dizi sektörüyle televizyon dünyasına giriş yapıyor.

Her şey Hicran'ın konusunu açmanla başladı.
Sonra konusunu açtığın her dizi o bölüm düşüş yaşadı.
Vadi, KPA ve sırada bu dizi.

Vadi değilde Medcezir'i açtım düştü. Aynen Hicran ile bu sektöre atıldık artık izleyeceklerimi açmıyorum.
İlzmediklerime tüm destek full uğursuzluk.

Sanmam öyle birşey olcağını ümitlenme

Umutlanıyorum işte yada son bölümü pt1'de yayınlanır belki. kanal D'nin deli saçması işerini bilmiyor değiliz.

Hicran'ın devam etmesi zor gibi görünüyor sen Urfalı'yım ezel'dene başla

@sokak sanati, @ABAY_06 ve @ozgur2113, onlar hep Kanal D'nin kendi aptallıkları. Daha 1 ayda yayın akışı birbirine girdi resmen...

Bu arada diziyi de merakla bekliyorum. Sonraki gün internetten izleyeceğim büyük ihtimalle...

Hicran'ın devam etmesi zor gibi görünüyor sen Urfalı'yım ezel'dene başla

Ona başlamamk için açtım yaa zaten konusunu.
Atacan'da izleyecek zaten onun izlediği tutmuyor her türlü tutmayacak bu dizi.
@mrt-06

Kanal D yaz dizilerini direk çöpe fırlatmayı düşünüyordu ama nakavt oldu tüm sebep bu bence.
Büyük saçmalıklara imza attı saolsun.

Bencede tutmayacak ama bir başlasın bakalım yarın görelim ne yapcağını

Diziyi beğenmedim fragman olarak ama bir bakmak lazım bugün Kalp hırsızı ve Gönül İşleri var