Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
Urfal%C4%B1yam-Ezelden-M%C3%BCzikleri-Jenerik-M%C3%BCzi%C4%9Fi.png

Başrollerinde Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü Gürman, Meral Çetinkaya, Menderes Samancılar, Settar Tanrıöğen gibi isimlerin yer aldığı Faruk Turgut - Gold Film imzalı Urfalıyam Ezelden dizisi ile ilgili fotoğrafları, bölüm özetlerini, bölüm fragmanlarını yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Urfalıyam Ezelden ilk 5 bölümü Kanal D ekranlarında pazar günleri yayınlanmış , 6. bölümden itibaren Star TV ekranlarında cumartesi günleri ekran yolculuğuna devam etmektedir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konuyu sokak sanati açtıysa diziden umutsuzum. :A

İnternetten izleyeceğim daha sonra. Fragmanları çok beğendim ama Kanal D'den dizi izlemeye korkuyorum.

Öykü Gürman'ın oyunculuğu merak konusu. Kendisi sonuçta şarkıcıydı ve şimdi dizi sektörüyle televizyon dünyasına giriş yapıyor. :)

Her şey Hicran'ın konusunu açmanla başladı. :A Sonra konusunu açtığın her dizi o bölüm düşüş yaşadı. :A Vadi, KPA ve sırada bu dizi. :F

Vadi değilde Medcezir'i açtım düştü. Aynen Hicran ile bu sektöre atıldık artık izleyeceklerimi açmıyorum.:F İlzmediklerime tüm destek full uğursuzluk.:F

Sanmam öyle birşey olcağını ümitlenme :F

Umutlanıyorum işte yada son bölümü pt1'de yayınlanır belki. kanal D'nin deli saçması işerini bilmiyor değiliz.:F

Vadi değilde Medcezir'i açtım düştü. Aynen Hicran ile bu sektöre atıldık artık izleyeceklerimi açmıyorum.:F İlzmediklerime tüm destek full uğursuzluk.:F

Umutlanıyorum işte yada son bölümü pt1'de yayınlanır belki. kanal D'nin deli saçması işerini bilmiyor değiliz.:F
Hicran'ın devam etmesi zor gibi görünüyor sen Urfalı'yım ezel'dene başla

@sokak sanati, @ABAY_06 ve @ozgur2113, onlar hep Kanal D'nin kendi aptallıkları. Daha 1 ayda yayın akışı birbirine girdi resmen...

Bu arada diziyi de merakla bekliyorum. Sonraki gün internetten izleyeceğim büyük ihtimalle... :)

Hicran'ın devam etmesi zor gibi görünüyor sen Urfalı'yım ezel'dene başla

Ona başlamamk için açtım yaa zaten konusunu.:kiki: Atacan'da izleyecek zaten onun izlediği tutmuyor her türlü tutmayacak bu dizi.:F @mrt-06

@sokak sanati, @ABAY_06 ve @ozgur2113, onlar hep Kanal D'nin kendi aptallıkları. Daha 1 ayda yayın akışı birbirine girdi resmen...

Bu arada diziyi de merakla bekliyorum. Sonraki gün internetten izleyeceğim büyük ihtimalle... :)

Kanal D yaz dizilerini direk çöpe fırlatmayı düşünüyordu ama nakavt oldu tüm sebep bu bence.:D Büyük saçmalıklara imza attı saolsun.:(

Ona başlamamk için açtım yaa zaten konusunu.:kiki: Atacan'da izleyecek zaten onun izlediği tutmuyor her türlü tutmayacak bu dizi.:F @mrt-06

Kanal D yaz dizilerini direk çöpe fırlatmayı düşünüyordu ama nakavt oldu tüm sebep bu bence.:D Büyük saçmalıklara imza attı saolsun.:(
Bencede tutmayacak ama bir başlasın bakalım yarın görelim ne yapcağını

Diziyi beğenmedim fragman olarak ama bir bakmak lazım bugün Kalp hırsızı ve Gönül İşleri var :D