Almanya'dan gelmiş gurbetçilere dönmüş.
Güldürdü.
Ilginc bir benzetme olmus, ama haklilik payi var.
Almanya'dan gelmiş gurbetçilere dönmüş.
Ilginc bir imaj olmus. begenmedim aslinda ama yine de komik duruyor.
Romanlar sarışın olmaz kuzum onlar genelde esmer olurlar ki çokta güzelleri vardır esmer olarak ama illa bi sarısın olma meraklarıda vardır o yüzden çoğu saçlarını sarıya boyatır kadınlarda fena durmaz ama erkeklerde acayip duruyor işteRomanlar genelde sarışın olur ya ondan sanırım role tam girmek istedi demek ki
Romanlar sarışın olmaz kuzum onlar genelde esmer olurlar ki çokta güzelleri vardır esmer olarak ama illa bi sarısın olma meraklarıda vardır o yüzden çoğu saçlarını sarıya boyatır kadınlarda fena durmaz ama erkeklerde acayip duruyor işte
Valla benimde bu yaşıma kadar tanıdıklarımın çoğu esmerdi beyaz tenlisi de vardı ama sarı saçlısı hiç olmadı yerine yurduna göre değişiyodur belki aman her neyse Uraz a bu saç gitmemiş sonuca bağlıyalım biz 😉Ben sarışın diye biliyorum ama esmerleride var doğru Uraza niye böyle yaptılar anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 109264
Erkeklerde böyle duruyo malesef sarı saç 😉 Sarı saçlı esmer erkek deyince aklıma ilk gelen @Angelica
------
Valla benimde bu yaşıma kadar tanıdıklarımın çoğu esmerdi beyaz tenlisi de vardı ama sarı saçlısı hiç olmadı yerine yurduna göre değişiyodur belki aman her neyse Uraz a bu saç gitmemiş sonuca bağlıyalım biz 😉
Abla rolü için yapmıştır ama ben katılıyorum @Zeyno ya çoğu esmer ben hep esmer görüyorum.Ben sarışın diye biliyorum ama esmerleride var doğru Uraza niye böyle yaptılar anlamadım
Abla rolü için yapmıştır ama ben katılıyorum @Zeyno ya çoğu esmer ben hep esmer görüyorum.