Ben izlemiyorum ki.
Fox diye seni etiketlerdim normalde @xBUGRAx 'i etiketlerdim ama olmadığı için.Ben izlemiyorum ki.Ama fragman çok fenaydı.
![]()
Fox diye seni etiketlerdim normalde @xBUGRAx 'i etiketlerdim ama olmadığı için.![]()
Buğra'yı özledim.Destekliyorum ama izlemiyorum.![]()
Buğra'yı özledim.Bari izliyormuş gibi yap.
![]()
Bir ilk sezonu sıkıcıydı şu Sinirli Annem'deki adam vardı ( @pompy) sonra açıldı aksiyon dizisi oldu.Arkadaş bu dizideki aksiyon Dallas'ta yok Şerif hapse girdi orada Mustafa diye biriyle tanıştı, sonra Mustafa hapisten çıktı baba olayı ortaya çıktı. Daha sonra Mustafa Şerif'in kuzeni çıktı olaylar olaylar![]()
Çok ağladım çok. Gözlerim kan çanağı gibi kıpkırmızı oldu.![]()
Öyle deme, çok duygusal bir dizi 'Unutma Beni'
Unutma Beni başladığında 7.sınıfa geçmiştim şimdi üniversiteye başlıyorum düşün yani, 1308 bölümünü de izledim benÖyle deme, çok duygusal bir dizi 'Unutma Beni'![]()
![]()
Sen de izliyorsun yani şu an diziyiUnutma Beni başladığında 7.sınıfa geçmiştim şimdi üniversiteye başlıyorum düşün yani, 1308 bölümünü de izledim ben![]()
yeni kadro kötü olmuş maymun muzaffer bile daha iyiydi@mrt-06 @sokak sanati @xBUGRAx
bu arada şeker halama isyankar oğlan gelmiş dövmel, bunu o mübarek insana bağırıyor .ss
halkın halası şeker hala ile halkın amcası hikmet amca varBen izlemiyorum total.![]()
halkın halası şeker hala ile halkın amcası hikmet amca varsen anlamazsın
![]()
yok lo
Niye sen evde olunca izliyordun, bıraktın mı?yok lo![]()
akşama izmire gidicem hazrlık varNiye sen evde olunca izliyordun, bıraktın mı?![]()