NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Öldü dediğim, bitkisel hayata girdi yani.. :T Neden izlemedin? Sen nasıl UB'cisin? :bağır:
Hergün izleyecek vaktim yok maalesef ama bu gece 2 bölümünü birden izlerim. Tabii Fox TV sitesine yüklerse. 😡

Öldü dediğim, bitkisel hayata girdi yani.. :T Neden izlemedin? Sen nasıl UB'cisin? :bağır:Dizinin bitip bitmeyeceği halen daha belli değil, Focus Film'den haber bekliyorum eğer söylerlerse sana da söylerim. Şu anlık durum dizi bitmeyecek, devam. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.. :) @mrt-06
Tamam canım. :)

emine de ölmüştü ama dönmüştü kesin mi ki acep (b)
Hepsi ölüp döndü zaten galiba Şeker Hala bir tek hastahanelere düşmedi. :X

Bence de ölmez ama finale yakışır bir şekilde bitmesi için önemeli bir karakterin ölmesi gerekiyor bence hani ismi "Unutma Beni" ya. :D

Bir şey yolmaz ona tıbbı müdahale yaramıyor Ceylan otlarla falan iyileştirdi alternatif tıp denesinler. :F @mrt-06
Şimdi izledim 1301 ve 1302'yi de. Of çok güzeldi @halukerogluFOX dediğin doğruymuş Şerif bu sefer kesin gitti artık. :(

Oyunculuk izleyin az feci ağladım 1302'in sonunda Fox.com.tr'den izleyin 1302'in sonunu. :T Son 15 DK'sını. :T Bekliyorum yorumlarınızı.. @xemrexxx @xBUGRAx

Forum İstatistikleri

Konular
176,551
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy