xBUGRAx
Süper Emekli
Ne oldu ki.
Ne oldu ki.. Mobil'deyim..
Zaten belli intiharımsı bir hali vardı.Cenazesini çekmişler Didem Özkavukçu eklemiş fotosunu.
Zaten belli intiharımsı bir hali vardı.. Üvvvvv Anne'si şimdi intikam peşine düşecek gör Entrika'yı..
Ya o kadının konuşması çok güzel yumuak yumuşak.O kadının entrikası çok polisiye.
Ya o kadının konuşması çok güzel yumuak yumuşak.,.
Bana çok tatlı geliyor bilmem.Korkacaksın öylelerinden sinsi. İç sesi öyle değil ama.
Bana çok tatlı geliyor bilmem..
Geçen Dil Ve Anlatım'da Ders videosu açtılar şu kadın çıktı Ders anlattı.. Sınıf'ta da diyorlar ki bir yerden gözümüz ıssırıyor.. Çıkıp Unutma Ben'i diyemedim..
Aynen izlerken aklıma gelsi sana yazıyım izle süper diye ölecek galiba deli.Bugünkü bölüm çok güzeldi. Emine o kadının dilsiz oğlu ile evlenecek galiba.
Bana o Dizi'nin adını ağızına alma bitsede kurtulsam.Bizim Evin Halleri'nde severdim.Rüzgarlı Sokak'ta oynasa derdin.
Aynen çok iyi oldu daha önce adeta diziden çok reklam izliyorduk.Dizi çok güzel ilerliyor ayrıca reklam düzeni de değişti bugün itibariyle dizinin.
Dizi çok güzel ilerliyor ayrıca reklam düzeni de değişti bugün itibariyle dizinin.
Saat değişikliğine hazırlık mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?