xBUGRAx
Süper Emekli
Ne oldu ki.
Ne oldu ki.. Mobil'deyim.
.
Zaten belli intiharımsı bir hali vardı.Cenazesini çekmişler Didem Özkavukçu eklemiş fotosunu.![]()
Zaten belli intiharımsı bir hali vardı.. Üvvvvv Anne'si şimdi intikam peşine düşecek gör Entrika'yı.
.
Ya o kadının konuşması çok güzel yumuak yumuşak.O kadının entrikası çok polisiye.![]()
Ya o kadının konuşması çok güzel yumuak yumuşak.,
.
Bana çok tatlı geliyor bilmem.Korkacaksın öylelerinden sinsi. İç sesi öyle değil ama.![]()
Bana çok tatlı geliyor bilmem..
Geçen Dil Ve Anlatım'da Ders videosu açtılar şu kadın çıktı Ders anlattı.. Sınıf'ta da diyorlar ki bir yerden gözümüz ıssırıyor.
. Çıkıp Unutma Ben'i diyemedim.
.
Aynen izlerken aklıma gelsi sana yazıyım izle süper diye ölecek galiba deli.Bugünkü bölüm çok güzeldi. Emine o kadının dilsiz oğlu ile evlenecek galiba.![]()
Bana o Dizi'nin adını ağızına alma bitsede kurtulsam.Bizim Evin Halleri'nde severdim.Rüzgarlı Sokak'ta oynasa derdin.
![]()
Aynen çok iyi oldu daha önce adeta diziden çok reklam izliyorduk.Dizi çok güzel ilerliyor ayrıca reklam düzeni de değişti bugün itibariyle dizinin.![]()
Dizi çok güzel ilerliyor ayrıca reklam düzeni de değişti bugün itibariyle dizinin.![]()
Saat değişikliğine hazırlık mı acaba?![]()