Seninde gözünü para hırsı bürümüş aç gözlü
Seninde gözünü para hırsı bürümüş aç gözlü
Ailenizin tanıdıklarınızın kökünü kazıyacam felaketiniz olacam
You'yu izlemiş emre demek ki .Bu arada @xemrexxx benim kayıp destere yi @Harunnn60 saklıyor sanırım dizide çünkü tipiyle ben mesajı aldım@Forumdash
You'yu izlemiş emre demek ki .
Sen ben destere üçgeninden reyting kasacak işte @xemrexxx@xemrexxx ben olgun kadınlardan derken hoşlanıyorum derkenÖrnek gösterebilir misin merak ettim.Genellikle 30 lu yaşlardaki kadınları severim@Forumdash @Çiğdem
@Forumdash Abicim sen rahatça git ben buna engeL olrurumAilenizin tanıdıklarınızın kökünü kazıyacam felaketiniz olacam
Rahmetliyi aninca nasıl damlası konuya harun ;@xemrexxx ben olgun kadınlardan derken hoşlanıyorum derkenÖrnek gösterebilir misin merak ettim.Genellikle 30 lu yaşlardaki kadınları severim@Forumdash @Çiğdem
Babayı olursun
@xemrexxx Gizli gizli izliyor çoğu diziyi cw dizileri gibiYou'yu izlemiş emre demek ki .
Koru kendini bacım
Ben zaten başrolüm
Senden daha kuru bir iftira.ss
Anmasan olmaz zatenRahmetliyi aninca nasıl damlası konuya harun ;
Seni kim koruyacak bendenKoru kendini bacım
Rolünü bulduk.Ben zaten başrolümBen olmasam siz hiç yoksunuz
AAA laflara bak adamın adını anmayalim da sen de rahat rahat kapattığını yerde gebert dimi 😱Anmasan olmaz zaten
Yok hep derim sende bir destere sempatisi var çözemedim bunu bir türlüo oyuncak bebeğin senin için vazgeçilmez öyle @Çiğdem yada @Forumdash gibi anında vazgeçemiyorsun
Pehhlerim yine.Dizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarakDiğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucakAaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?