hayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha
Aaa @Forumdash abicim yok diye herşeyi denemeyin onun ifeeti bana emanethayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha@xBUGRAx @MasacRE @dreamy
Bende bekliyorum
Bu başlayana kadar MS başlar ve gömer bunu. Elimden kaçırmam iyi oldu belki de.
kız desene o zaman kötü yola düşer faruk 😱
İffeti yok ki emanet etsin
Ne zaman yayınlamayı düşünüyonhayatım @Forumdash sevişme sahnelerinde arada yastık olmasın hatta hiçbir şey olmasın diyor @serhatt sa aralarında duvar olması gerektğiini düşünüyor bir türlü anlaşamadılar ; bölümlerin yarısı bu ikisinin sevişmesiyle geçtiği için bitiremedik daha@xBUGRAx @MasacRE @dreamy
İffeti yok ki emanet etsin
Hhahah evin hanımı benim sonucta serhata kötü bir görümce olacamkız desene o zaman kötü yola düşer faruk 😱
Benim olduğum dizi reyting rekorlaı kırar hele bi yayınlansın
Senden olsa olsa örümcek olur o zamanda başını ezerim geberirsinHhahah evin hanımı benim sonucta serhata kötü bir görümce olacam
İşte sorunda o yayınlanmasındaBenim olduğum dizi reyting rekorlaı kırar hele bi yayınlansın
Hay soyunuza tüküreyim sizin
Hhaha ne sandın ayoll taaa nelelere dayanıyor soyumuz hep paşa dedelerimiz vardıHay soyunuza tüküreyim sizin
Gözümle görsem de inanmam ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?