Bu daha eve girmeden beni tehdit ediyor @serhattEvet ben kişilerin değil ailelerin evlendiğine inanırımKişiyle anlaşiyorsam zaten evlenmeden de anlaşirimÖnemli olan ailelerin anlaşması
Bu daha eve girmeden beni tehdit ediyor @serhattEvet ben kişilerin değil ailelerin evlendiğine inanırımKişiyle anlaşiyorsam zaten evlenmeden de anlaşirimÖnemli olan ailelerin anlaşması
Vlla @xemrexxx dediki pompy kanalında dizi yaıyorum @Forumdash @serhatt konustuk bastan o açıkladı biz burda konusurkan senin onla özelde ne yaptındanda haberimiz yokOlsun bu dizi de reytinglerimize çok iyi gelirdi.
Bıcaği al bekle içeri sokma dizi başlayana kadar
kendi şeyi derken?Vlla @xemrexxx dediki pompy kanalında dizi yaıyorum @Forumdash @serhatt konustuk bastan o açıkladı biz burda konusurkan senin onla özelde ne yaptındanda haberimiz yok
Ama prensip uymazdı aksini etseydi @xemrexxx kendi şeyine kalmış kendi onuruna@xBUGRAx @Harunnn60
Vlla @xemrexxx dediki pompy kanalında dizi yaıyorum @Forumdash @serhatt konustuk bastan o açıkladı biz burda konusurkan senin onla özelde ne yaptındanda haberimiz yok
Ama prensip uymazdı aksini etseydi @xemrexxx kendi şeyine kalmış kendi onuruna@xBUGRAx @Harunnn60
Biz etmedik mi paçozun başkanı.ssYenisu bunu haketti istikrarlı yayınlarıyla.
Sorun juride değil yapımcıda kesinlikle
Neyse yat hadi geç oldu.
Sen ne zaman gidiyorsun hayırlısıyla.Sorun juride değil yapımcıda kesinlikleBaskı altındaysanız istifanızı basın. Reyting için oyuncak olmayın
Amin inşallahSen ne zaman gidiyorsun hayırlısıyla.
Hayret bende 1:05 geçe niye pehleyen saat çalmadı diyordum 20 dakıka sonra unutmamısNeyse yat hadi geç oldu.
Tatile çıktıktan sonra deseneAmin inşallah
Sevin sende bee. Harun bak sana değer veriyor. 🙄
Amin inşallah
@Harunnn60 Da hevesle bekliyor o anıSen ne zaman gidiyorsun hayırlısıyla.
Aaa sevinmezmiyim zaten bol sahnemiz olacak gibi dizideSevin sende bee. Harun bak sana değer veriyor. 🙄
Nasıl diyebilirim acabaTatile çıktıktan sonra desene
Başröllüğü sana devredecem@Harunnn60 Da hevesle bekliyor o anı
Ama @xemrexxx kalsın diye baskı kurabilir gidersen sana tuhaf şeyler yazarım diye@serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?