- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
UMUTSUZ
FavoriForumum
KIZLARI
1.Bölüm
1. SAHNE ' Polyanna ~ ve primavera | EV | GÜN
Polyanna ~ ayni karsisinda makyajini yapmaktadir. Primavera ise laptopun arkasindadir. Facebook ve Twitter'da zaman geçiriyordur. primavera birden sevincinden bagirir, okulun yakisiklisi Mert, onu Twitter'da takip etmektedir. Polyanna ~ ise birden ne yapacagini sasirir ve asitonu üzerine dökülür!
primavera: Aaaaaaa! Oh My God!!
Polyanna ~: Allah seni bildigi gibi yapsin!
Polyanna ~ asitonunu üzerine döker primavera'nin çilginligi yüzünden.
Polyanna ~: Asitonum senin yüzünden üzerime döküldü! Gel de çikart simdi bunu üzerinden! Offf off!! Bu kadar sevinecek ne oldu Twitter'da?
primavera: Mert…
Polyanna ~: Ne Mert'i kizim? Adam gibi anlatsana sunu.
primavera'nin gözleri içine yas girmistir çok heyecanlidir.
primavera: Okulun en yakisiklisi Mert, beni Twitter'da takip ediyor! Hani o mavi gözlü, sixpack'li. Inanamiyorum ya.. Allahim bana bu mutlulugu yasattiginiz için bin sükür.
Polyanna ~: Ne yani. Bunun için mi bu kadar bagirdin? Kizim ne var bunda, takip ediyorsa ediyor. Bunda bu kadar büyütülecek ne var? Hem beni Mert gibi yüzlerce sixpack'li erkek takip ediyor. Ian Somerhalder gibi yakisikli.. Senin haberin bile yok.
primavera: Ayyyy.. Kesin bana asik oldu. Twitlerine baksana!
Polyanna ~: Sanki seni ima etmis gibi o kadar seviniyorsun ki.. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun primavera.. Yani hayalci oldugunu biliyordum da, bu kadari da pes artik..
primavera: Sen ne dersen de, kaale almiyorum bile.. Mert, canim benim…
Polyanna ~: Hey Allahim! Sen benim bu psikopat arkadasima akil fikir ver, sen onu hayal dünyasindan çikarip realite dünyasina koy yarabbim!
2. SAHNE ' *Dream* | EV | GÜN
*Dream* evi süpürmektedir süpürge makinesiyle. Ajda Pekkan'in 'Yakar Geçerim' sarkisini söylemektedir..
*Dream*: Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben senin yerinde olsam, Ufak ufak uzarım durmam, Pılımı pırtımı toplar giderim..
O anda zil çalar fakat *Dream* zilin çaldigini duymaz ve sarki söylemeye devam ederim..
*Dream*: Ben senin yerinde olsam, Ufak ufak uzarım durmam, Pılımı pırtımı..
O anda camlar kirilir ve *Dream* korkmaya baslar..
*Dream*: Bismillâhirrahmânirrahîm..
Ve ardindan 1 dakika bile geçmeden *Dream*'in evinde kurşunlar patlar…
1 HAFTA SONRA ..
3. SAHNE ' Aforizma, dizi kolik, Polyanna ~, primavera, Southern ve şirin | *Dream* EV | AKŞAM
Umutsuz FavoriForumum Kizlari *Dream*'in evinde toplanmistir ve eski fotograf albümlere bakmaktadirlar..
dizi kolik: Seni bu hayatta yok eden kisilerin elleri kirilsin insallah. Bu sana yapilir mi hiç?
Aforizma: Sen hep bizimde yanindasin *Dream*.. Seni unutmayacagiz.
Masanin altinda şirin bir not bulur.. Not *Dream*'e aittir.. Notta bu yazilidir:
Artık ayrılık zamanı gelmiştir. Ben ölüme gidiyorum, siz hayata… Bu yollardan hangisi daha iyi, bunu ancak Tanrı bilir..
Southern: Kizlar, bu isin içinde bir is var.. *Dream*'in gerçek ölüm sebebini bulmamiz gerekiyor.
Southern bu sözleri söylediginde disaridan araba sesleri gelir.. Arabadan 4 yakisikli erkek çikar: BesaleT, Orcun_22, xemrexxx ve destere..
Ve Umutsuz FavoriForumum Kızları'nın hikayesi asıl şimdi başlar..
BÖLÜM SONU
Ekli dosyalar
Moderatörün son düzenlenenleri: