"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 1.Bölüm - 17 Mayıs 2012 | Yeni Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Umutsuz FavoriForumum Kızları" 1.Bölüm - 17 Mayıs 2012 | Yeni Dizi

• 1

Oy: 1 4.3%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

Oy: 1 4.3%
  • 5

• 6

Oy: 2 8.7%
  • 7

Oy: 5 21.7%
  • 8

• 9

Oy: 4 17.4%
  • 10

Oy: 10 43.5%

• Kullanılan toplam oy
    23

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809

UMUTSUZ

FavoriForumum

KIZLARI

1.
Bölüm

1. SAHNE ' Polyanna ~ ve primavera | EV | GÜN
Polyanna ~ ayni karsisinda makyajini yapmaktadir. Primavera ise laptopun arkasindadir. Facebook ve Twitter'da zaman geçiriyordur. primavera birden sevincinden bagirir, okulun yakisiklisi Mert, onu Twitter'da takip etmektedir. Polyanna ~ ise birden ne yapacagini sasirir ve asitonu üzerine dökülür!

primavera: Aaaaaaa! Oh My God!!
Polyanna ~: Allah seni bildigi gibi yapsin!

Polyanna ~ asitonunu üzerine döker primavera'nin çilginligi yüzünden.

Polyanna ~: Asitonum senin yüzünden üzerime döküldü! Gel de çikart simdi bunu üzerinden! Offf off!!
Bu kadar sevinecek ne oldu Twitter'da?
primavera: Mert…
Polyanna ~: Ne Mert'i kizim? Adam gibi anlatsana sunu.

primavera'nin gözleri içine yas girmistir çok heyecanlidir.

primavera: Okulun en yakisiklisi Mert, beni Twitter'da takip ediyor! Hani o mavi gözlü, sixpack'li. Inanamiyorum ya.. Allahim bana bu mutlulugu yasattiginiz için bin sükür.
Polyanna ~: Ne yani. Bunun için mi bu kadar bagirdin? Kizim ne var bunda, takip ediyorsa ediyor.
Bunda bu kadar büyütülecek ne var? Hem beni Mert gibi yüzlerce sixpack'li erkek takip ediyor. Ian Somerhalder gibi yakisikli.. Senin haberin bile yok.
primavera: Ayyyy.. Kesin bana asik oldu. Twitlerine baksana!

Polyanna ~: Sanki seni ima etmis gibi o kadar seviniyorsun ki..
Kendi kendine gelin güvey oluyorsun primavera.. Yani hayalci oldugunu biliyordum da, bu kadari da pes artik..
primavera: Sen ne dersen de, kaale almiyorum bile.. Mert, canim benim…

Polyanna ~: Hey Allahim! Sen benim bu psikopat arkadasima akil fikir ver, sen onu hayal dünyasindan çikarip realite dünyasina koy yarabbim!

2. SAHNE ' *Dream* | EV | GÜN

*Dream* evi süpürmektedir süpürge makinesiyle. Ajda Pekkan'in 'Yakar Geçerim' sarkisini söylemektedir..

*Dream*: Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben senin yerinde olsam, Ufak ufak uzarım durmam, Pılımı pırtımı toplar giderim..

O anda zil çalar fakat *Dream* zilin çaldigini duymaz ve sarki söylemeye devam ederim..

*Dream*: Ben senin yerinde olsam, Ufak ufak uzarım durmam, Pılımı pırtımı..

O anda camlar kirilir ve *Dream* korkmaya baslar..

*Dream*:
Bismillâhirrahmânirrahîm..

Ve ardindan 1 dakika bile geçmeden *Dream*'in evinde kurşunlar patlar…

1 HAFTA SONRA ..

3. SAHNE ' Aforizma, dizi kolik, Polyanna ~, primavera, Southern ve
şirin | *Dream* EV | AKŞAM
Umutsuz FavoriForumum Kizlari *Dream*'in evinde toplanmistir ve eski fotograf albümlere bakmaktadirlar..

dizi kolik: Seni bu hayatta yok eden kisilerin elleri kirilsin insallah.
Bu sana yapilir mi hiç?
Aforizma: Sen hep bizimde yanindasin *Dream*.. Seni unutmayacagiz.

Masanin altinda
şirin bir not bulur.. Not *Dream*'e aittir.. Notta bu yazilidir:

Artık ayrılık zamanı gelmiştir. Ben ölüme gidiyorum, siz hayata… Bu yollardan hangisi daha iyi, bunu ancak Tanrı bilir..

Southern: Kizlar, bu isin içinde bir is var.. *Dream*'in gerçek ölüm sebebini bulmamiz gerekiyor.

Southern bu sözleri söylediginde disaridan araba sesleri gelir.. Arabadan 4 yakisikli erkek çikar: BesaleT, Orcun_22, xemrexxx ve destere..

Ve Umutsuz FavoriForumum Kızları'nın hikayesi asıl şimdi başlar..

BÖLÜM SONU

Ekli dosyalar

• ttttttttt.jpg
    ttttttttt.jpg
    4.7 KB · Hit: 445
Moderatörün son düzenlenenleri:
ayy topu topu bi cümle kurmuşum.. jeneriği söylemiyorum bile.. neyse sana puanım 7 furkan..

ayy topu topu bi cümle kurmuşum.. jeneriği söylemiyorum bile.. neyse sana puanım 7 furkan..

Neden bu kadar dert ettin ki jenerigi? Jenerik önemli degil ki? Önemli olan dizideki karakterin. Her karakterin replikleri gelecek bölümlerde daha da artacaktir..

okurken roman tadıyla okuduğum çok güzel senaryolar yazıyorsun fks 14 tebrikler tabiki en üst puanı hakediyor dizin ..

Aforizma: Sen hep bizimde yanindasin *Dream*.. Seni unutmayacagiz. (bu cümlede ufak bir hata var)
ayrıca primavera mavi gözlülerden değil yeşil gözlülerden hoşlanıyor:mmm:

okurken roman tadıyla okuduğum çok güzel senaryolar yazıyorsun fks 14 tebrikler tabiki en üst puanı hakediyor dizin ..

Aforizma: Sen hep bizimde yanindasin *Dream*.. Seni unutmayacagiz. (bu cümlede ufak bir hata var)
ayrıca primavera mavi gözlülerden değil yeşil gözlülerden hoşlanıyor:mmm:

Çok tesekkür ederim destere. Senin bu güzel yorumlarin gerçekten beni çok motive ediyor.

Yine bir hata bulmussun, tebrikler. 🙂

yooo ama o ismi severim :D

ayrıca destere haklı ben yeşil göz severim :T:

Çok tesekkür ederim destere. Senin bu güzel yorumlarin gerçekten beni çok motive ediyor.

Yine bir hata bulmussun, tebrikler. 🙂

teşeküre gerek yok fks 14 bence hayali kahramanlar yaratıp bu yeteneğini geliştirirsen ilerde çok çok iyi bir yazar olursun hakediyorsun bunu kaliteli yazılarınla... burdaki oylamaları çok ciddiye alma profesyonel bu işlerle uğraşanlara gönder yazılarını, eminim türkiyenin sayılı yazarlarından biri olacaksın

yetenek kolay elde edilen bişey değil doğuştan olmalı buda sende fazlasıyla var şimdiden başarılar diliyorum ..

kaç verdigimi sölemicem ama çok çok yüksek verdim güzel senaryo bakalim reytingler nasil olcak

teşeküre gerek yok fks 14 bence hayali kahramanlar yaratıp bu yeteneğini geliştirirsen ilerde çok çok iyi bir yazar olursun hakediyorsun bunu kaliteli yazılarınla... burdaki oylamaları çok ciddiye alma profesyonel bu işlerle uğraşanlara gönder yazılarını, eminim türkiyenin sayılı yazarlarından biri olacaksın

yetenek kolay elde edilen bişey değil doğuştan olmalı buda sende fazlasıyla var şimdiden başarılar diliyorum ..

Çok tesekkür ederim destere.. Bu yetenegimi gelistirecegim.. Sali günü katilmis oldugum bir etkinligin sonucu gelecek.. Ve orada kazandigim parayi gelecegim için yatiracagim ve workshop, kurslara gidecegim.. Burada verilen oylarin bazilerini haksiz buluyorum evet.. Zaten bunu sadece ben söylemiyorum. Burada dizinin bölümlere degil, üyelerin kisiligine puan veriliyor maalesef. Keske herkes adaletli davranarak hakettigimiz puanlari alabilsek. Su an aldigim puanlar gayet iyi, memnunum. Insallah Sali günü olumlu cevap çikar..

kaç verdigimi sölemicem ama çok çok yüksek verdim güzel senaryo bakalim reytingler nasil olcak

Çok tesekkür ederim sana da kreys. Zaman ayirarak senaryomu okudugun icín ve güzel yorum yaptigin için..

Güzel ama şuna gerek yok... kırmızı olana gerek yok yani :D

Polyanna ~: Asitonum senin yüzünden üzerime döküldü! Gel de çikart simdi bunu üzerinden! Offf off!!

Bende destere ye katılıyorum çok süper bir yazar olabileceksin ama ismin furkan sa bence furkanın yanına bir isim daha bul mesela reşat nuri güntekin sende bul birşey:D

Puanım çok yüksek vallah senin kitaplarını okumak çok isterim çok güzel senaryolar kuruyorsun tebrikler:D

Güzel ama şuna gerek yok... kırmızı olana gerek yok yani :D

Neden BesaleT? 🙂

Bende destere ye katılıyorum çok süper bir yazar olabileceksin ama ismin furkan sa bence furkanın yanına bir isim daha bul mesela reşat nuri güntekin sende bul birşey:D

Puanım çok yüksek vallah senin kitaplarını okumak çok isterim çok güzel senaryolar kuruyorsun tebrikler:D

Çok çok tesekkür ederim cocuklarduymasin. Gerçekten sen de destere gibi beni çok motive ediyorsun. Çok mutluyum yorumlarinizdan dolayi.

Yazar, senarist olmak isterim tabii. Furkan'in yanina bir isim olur tabii. Çok tesekkür ederim. Kitap yazmama ragmen simdiden 2 takipçim oldugu için çok mutluyum.

Forum İstatistikleri

Konular
172,947
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan