Rica ederim gerçekten beğenerek okudumYorumun için teşekkürler, beğendiğine sevindim.
Yorumun için teşekkürler, beğendiğine sevindim.Çok başarılı olmuş..başlangıcı ile bitişi oldukça uyumlu olmuş.ayrıca hikaye çok çok iyi..iyi bir yapım olmuş..emeğine sağlık @Aserat
Yorumun için teşekkürler, beğendiğine sevindim.Güzel bir hikaye olmuş. Tarzını sevdim.İçinde güzel mesajlar da barındıran bir hikaye. Adamın yaşadıklarını hak ettiği, para sayesinde nasıl bir değişime uğradığı bir bölümde bize verilmiş. Biz de aldık zaten bunu konuşmasından, yaptıklarından ve sonunda ne hale geldiğinde. İleriki bölümlerde de ailesiyle nasıl bir değişime uğrayacağını göreceğiz gibi. Bekliyoruz artık.Eline sağlık @Aserat.
Hayır hacı okuyorum da sekme acık merak etmeÖyle beğenip kaçmak var mıydı @Forumdash? Okuduysan yorum da yapman lazım, ayıp oluyor yoksa.
Nasıl heyecanla bekliyorum bir bilsen.2. Bölüm Özeti:
İlker, yıllar sonra annesi Süheyla'yı karşısında bulmasıyla allak bullak olur. 1.5 yılını geçirdiği dört duvara veda, yeni hayatına ise 'Merhaba' deme vakti artık gelmişken babasının karşısına çıkmaktan büyük bir korku duymaktadır. Öte yandan mahallede "erkek delisi" lakabıyla ün yapmış olan Şebnem bir yanlış anlama sonucunda işlerin karışmasına neden olur.
İlker'in ablası Türkan ise kocası Kemal ile büyük bir kavga ederek ayrılığın eşiğine gelir. Ancak hayatın İlker'e olan sürprizleri henüz bitmemiştir, çünkü eve dönerken yaşayacakları bir olay onu ve annesini derinden etkileyecektir.
Umutsuz Adam, yeni bölümüyle Pazar 21.30'da Fav10'da!
@Çiğdem- @Bully @xemrexxx @denizz19 @destere @vadikızı @MayısKralı @Tzira @cookies @Billy Kane @Forumdash @MEnes @Harunnn60 @Doğu @DarkLeqenD @MasacRE- @-potterhead- @Mr.At ve diğerleri...
Bilmez miyim hiç?Nasıl heyecanla bekliyorum bir bilsen.
Neyse şu reyting sonuçlarını ve yeni hafta konusunu açayım.Bilmez miyim hiç?
Reyting demişken dün tahmin yapmayı unutmuşum, hep nazardan.Neyse şu reyting sonuçlarını ve yeni hafta konusunu açayım.
Hadi ya valla hiç fark etmedim etiket fazla da yapmadım zatenReyting demişken dün tahmin yapmayı unutmuşum, hep nazardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?