Umutsuz Adam - 1. Bölüm | YENİ DİZİ

Çok başarılı olmuş..başlangıcı ile bitişi oldukça uyumlu olmuş.ayrıca hikaye çok çok iyi..iyi bir yapım olmuş..emeğine sağlık @Aserat:)

Güzel bir hikaye olmuş. Tarzını sevdim. :) İçinde güzel mesajlar da barındıran bir hikaye. Adamın yaşadıklarını hak ettiği, para sayesinde nasıl bir değişime uğradığı bir bölümde bize verilmiş. Biz de aldık zaten bunu konuşmasından, yaptıklarından ve sonunda ne hale geldiğinden. İleriki bölümlerde de ailesiyle nasıl bir değişime uğrayacağını göreceğiz gibi. Bekliyoruz artık. :) Eline sağlık @Aserat. :)

Güzel bir hikaye olmuş. Tarzını sevdim. :) İçinde güzel mesajlar da barındıran bir hikaye. Adamın yaşadıklarını hak ettiği, para sayesinde nasıl bir değişime uğradığı bir bölümde bize verilmiş. Biz de aldık zaten bunu konuşmasından, yaptıklarından ve sonunda ne hale geldiğinde. İleriki bölümlerde de ailesiyle nasıl bir değişime uğrayacağını göreceğiz gibi. Bekliyoruz artık. :) Eline sağlık @Aserat. :)
Yorumun için teşekkürler, beğendiğine sevindim. :)

@Aserat okudum:X bence da reha.'ya gitmesi saçma olmuş. 1 ay gibi alkolik tedavi görüp sonra hapse nakli mi olsaydı sanki? :X Anne de paradan nasiplenenler gibi son anda cıkmış:F Bence İlker'e üvey bi gardaş şart:A

2. Bölüm Özeti:
İlker, yıllar sonra annesi Süheyla'yı karşısında bulmasıyla allak bullak olur. 1.5 yılını geçirdiği dört duvara veda, yeni hayatına ise 'Merhaba' deme vakti artık gelmişken babasının karşısına çıkmaktan büyük bir korku duymaktadır. Öte yandan mahallede "erkek delisi" lakabıyla ün yapmış olan Şebnem bir yanlış anlama sonucunda işlerin karışmasına neden olur.

İlker'in ablası Türkan ise kocası Kemal ile büyük bir kavga ederek ayrılığın eşiğine gelir. Ancak hayatın İlker'e olan sürprizleri henüz bitmemiştir, çünkü eve dönerken yaşayacakları bir olay onu ve annesini derinden etkileyecektir.

Umutsuz Adam, yeni bölümüyle Pazar 21.30'da Fav10'da!

@Çiğdem- @Bully @xemrexxx @denizz19 @destere @vadikızı @MayısKralı @Tzira @cookies @Billy Kane @Forumdash @MEnes @Harunnn60 @Doğu @DarkLeqenD @MasacRE- @-potterhead- @Mr.At ve diğerleri...

2. Bölüm Özeti:
İlker, yıllar sonra annesi Süheyla'yı karşısında bulmasıyla allak bullak olur. 1.5 yılını geçirdiği dört duvara veda, yeni hayatına ise 'Merhaba' deme vakti artık gelmişken babasının karşısına çıkmaktan büyük bir korku duymaktadır. Öte yandan mahallede "erkek delisi" lakabıyla ün yapmış olan Şebnem bir yanlış anlama sonucunda işlerin karışmasına neden olur.

İlker'in ablası Türkan ise kocası Kemal ile büyük bir kavga ederek ayrılığın eşiğine gelir. Ancak hayatın İlker'e olan sürprizleri henüz bitmemiştir, çünkü eve dönerken yaşayacakları bir olay onu ve annesini derinden etkileyecektir.

Umutsuz Adam, yeni bölümüyle Pazar 21.30'da Fav10'da!

@Çiğdem- @Bully @xemrexxx @denizz19 @destere @vadikızı @MayısKralı @Tzira @cookies @Billy Kane @Forumdash @MEnes @Harunnn60 @Doğu @DarkLeqenD @MasacRE- @-potterhead- @Mr.At ve diğerleri...
Nasıl heyecanla bekliyorum bir bilsen. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking