İki dizi arasından tercih yapmak İçin uğraşıyorum ama bakalım kim cezbedecekAllah allah öyle dizimi izlenir doğru dürüst izlesene şunu
İki dizi arasından tercih yapmak İçin uğraşıyorum ama bakalım kim cezbedecekAllah allah öyle dizimi izlenir doğru dürüst izlesene şunu
İki dizi arasından tercih yapmak İçin uğraşıyorum ama bakalım kim cezbedecek
Açtım hadi şimdilik Vatanım Sensinİn izlediğim yerlerinde şuan hala o zamana kadar bakayımOnur Islah evine gitti. Aç izle işte ne sabırsızsın.
2.Bölüm fragmanı da bomba
Açtım hadi şimdilik Vatanım Sensinİn izlediğim yerlerinde şuan hala o zamana kadar bakayım
Kuzum tşk edrim bende fragmanı arıyordum vallaha bomba fragman yaa
Yerim seni yaa nazlana nazlana dizi izliyor ayol
Artık Perşembeleri buradayız o zaman
Birazdan Vatanım Sensin tekrarı başlayacak onu izlemeye çalış.
Bayıldın ama birkaç bölüm sonra bırakacaksın.
İki dizi arasından tercih yapmak İçin uğraşıyorum ama bakalım kim cezbedecek
2.Bölüm fragmanı da bomba
Bu diziyi izlemediğimi bile bile niye alıntı yapıyorsun? Ayrıca oyları da dün geceden verdim.izlediyseniz oyları alayımkız @vadikızı sen e billy kulumuza söyle oy versin bi işe yara .ss
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-3-kasım.262552/
2.Bölüm - 2.Fragmanı
@vadikızı @sokak sanati @denizz19 @Aserat @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @dosimosi @MayısKralı
2.Bölüm - 2.Fragmanı
@vadikızı @sokak sanati @denizz19 @Aserat @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @dosimosi @MayısKralı
sen önce izlediğin diziye oy ver
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-3-kasım.262552/
sus bakayım @vadikızı teyzen bile kaç yaşında 5 hafta oy kullandı şimdi kullanmıyor ama olsunBu yüzden veremiyorum hepsi mükemmel
sus bakayım @vadikızı teyzen bile kaç yaşında 5 hafta oy kullandı şimdi kullanmıyor ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?