Dizinin adı umut ondan öyle Didim o kendini tanıyor bak gülmüş
Güzel görünüyor
Çocuğa fena araba çarptı :O
izlede öyle yorumla
Güzel görünüyor
Güzel görünüyor
İyi total döşemişler kamyona tosladılarBirazdan olanlara gel sen.Oyuncular süper.
![]()
İyi total döşemişler kamyona tosladılar![]()
Burdan ötesini bende bilmiyorum dizi bundan sonra daha ağır şeyler çıkartacak gibi.Islah evine nasıl düşecek Durak onu merak ettim.
![]()
Baran'ın kız kardeşini sevmedim yapmacık geldi. O şişko çocuk Baran'ın kardeşi mi :O hem de öldüğü bile gösterilmedi Ayy bu ne karışıkBurdan ötesini bende bilmiyorum dizi bundan sonra daha ağır şeyler çıkartacak gibi.Islah evine nasıl düşecek Durak onu merak ettim.
![]()
Baran'ın kız kardeşini sevmedim yapmacık geldi. O şişko çocuk Baran'ın kardeşi mi :O hem de öldüğü bile gösterilmedi Ayy bu ne karışık![]()
sen izlemiyormusun diziyi umut![]()
Keşke gösterselerdi nefes alıyordu çocukEvet Fırat'ın kardeşiÖldü işte oda babasını öldürecek sanırım.
Izliyorum işte.![]()
Keşke gösterselerdi nefes alıyordu çocuk![]()
Ayy benim kafa çorba oldu bu dizi çok karışık ilerliyorCenkte ölmüş.😱
Baran'ın kız kardeşini sevmedim yapmacık geldi. O şişko çocuk Baran'ın kardeşi mi :O hem de öldüğü bile gösterilmedi Ayy bu ne karışık![]()
Evet Fırat'ın kardeşiÖldü işte oda babasını öldürecek sanırım.
Izliyorum işte.![]()
Vatanım Sensin ile devam edeceğim henüz sarmadı benievet cnm kardeşi idi çok tatlı idi ölmesine çok üzüldüm yaa
ne bilim bundan sonra bilmiyorum dedin de onda sordum![]()
Vatanım Sensin ile devam edeceğim henüz sarmadı beni![]()
Ayy benim kafa çorba oldu bu dizi çok karışık ilerliyor![]()
Şişkonun annesi iyi rolü yapmış amaç replikler Kırgın Çiçeklerden çalınmış sen üşürsün falanNesi karışık baştan izlemedin miBu 3'ü arkadaş işte kaza yapan birde Fırat ve 2 kardeşi var. Fırat ile Ceren Fırat'in çalıştığı spor salonundan tanışıyor. Buluşacaklardı ancak Onur bunu alıp götürdü kaza oldu ve şişman çocuk öldü bulusamadilar işte. Gayet basit şuan.
![]()
Şişkonun annesi iyi rolü yapmış amaç replikler Kırgın Çiçeklerden çalınmış sen üşürsün falan![]()
Şişkonun annesi iyi rolü yapmış amaç replikler Kırgın Çiçeklerden çalınmış sen üşürsün falan![]()
Vatanım Sensini açtım ıslahevi sahnesi gelince söyle açarımŞu Islah evi sahneleri başlasin ora seni etkisi altına alır bence
Evet dokunaklı ilerliyor. Kız kardeş harici iyi oynuyor.![]()
Vatanım Sensini açtım ıslahevi sahnesi gelince söyle açarım![]()
Vatanım Sensini açtım ıslahevi sahnesi gelince söyle açarım![]()