@takas aldırır bizi içeriDeplasman yasağı vardır![]()
@takas aldırır bizi içeriDeplasman yasağı vardır![]()
İşte dediğim gibi hacı bunlarda uygulama yok@takas aldırır bizi içeriO değil de bu deplasman yasağı kaldırılmalı. Ulan Passolig'i niye çıkardınız o zaman
![]()
O troll tagı. Feto ve CHP trolleri açtı sabah gördüm.İşte dediğim gibi hacı bunlarda uygulama yok.Yoksa passolig iyi birşey ben aldım hiçbir sıkıtı yaşamadım
.
O değilde şimdi takas İstanbul'a bilet almıştır havalimanına gidiyordur.TT listesinde 1.sıraya bak ne demek istediğimi anlarsın
.Abd Fetullah Güleni iade edecekler diyorlar
.
Herkes düşmüş o zamanO troll tagı. Fethullah ve CHP trolleri açtı sabah gördüm.
ABD şimdi vermez ama verecek eninde sonundaHerkes düşmüş o zaman.Millet ciddi ciddi yazıyor
![]()
Ne alaka la HD değil diye mi ? TRT Spor da HD benim bildiğimNtv spor da olsa izleme ihtimalim yüksek olurduTrt de basket maçı pek ilgimi çekmiyor
ama yine de izlemeye çalışırım
![]()
İzle renktaş .Onların anlatımını sevmiyorsan tribünlerin sesine odaklanNtv spor da olsa izleme ihtimalim yüksek olurduTrt de basket maçı pek ilgimi çekmiyor
ama yine de izlemeye çalışırım
![]()
Keşke hesabını versinlerde bizim hesap soracak gücümüzün olduğunu sanmıyorumABD şimdi vermez ama verecek eninde sonundaHer şeyin hesabını verecek her şeyin..
Ne alaka la HD değil diye mi ? TRT Spor da HD benim bildiğim![]()
Spikerden bahsediyor kankaABD şimdi vermez ama verecek eninde sonundaHer şeyin hesabını verecek her şeyin..
aynen Ntv daha hd gibi geliyor banaABD şimdi vermez ama verecek eninde sonundaHer şeyin hesabını verecek her şeyin..
Derdini seveyim*aynen Ntv daha hd gibi geliyor banahiç TRT de basket maçı izlemedim
![]()
Küfür etmemek için yeni yöntemler geliştiriyorum forumda* bu ne la![]()
Bende spikerden ötürü dedin sandımaynen Ntv daha hd gibi geliyor banahiç TRT de basket maçı izlemedim
![]()
çok bozuldun senKüfür etmemek için yeni yöntemler geliştiriyorum forumdaAnla artık
![]()
Sen benim favori üyeliğimi çalarsan ben de seni geçerim ohhhçok bozuldun senay mesaj sayısında da geçmiş beni cüret edip
![]()
Spikerler ile bi sorunum yokBende spikerden ötürü dedim sandım.
Murat Kosova farkıSpikerler ile bi sorunum yokTRT spor da bi basket maçı olur kimle kim oynuyor diye bakmadan kanalı değiştiririm ama Ntv de öyle değil
ne biliyim ya NTV nin izlenilirliği daha iyi gibi
![]()
Çalmadım , hakkımla aldım 😎 Ayrıca sen 3-4 gün boyunca gasp ettin rütbemiSen benim favori üyeliğimi çalarsan ben de seni geçerim ohhh![]()
La ne korkacam haxball oynuyordukNeyse Doğu bey benden korkup kaçmışken () kanalımızı açıp maçı bekleyelim
![]()