ULEB Yarı Final | Galatasaray Odeabank - Gran Canaria-Yorum Sohbet Konusu

@takas aldırır bizi içeri :A O değil de bu deplasman yasağı kaldırılmalı. Ulan Passolig'i niye çıkardınız o zaman :)
İşte dediğim gibi hacı bunlarda uygulama yok :D.Yoksa passolig iyi birşey ben aldım hiçbir sıkıtı yaşamadım :).

O değilde şimdi takas İstanbul'a bilet almıştır havalimanına gidiyordur :D:D.TT listesinde 1.sıraya bak ne demek istediğimi anlarsın:D.Abd Fetullah Güleni iade edecekler diyorlar :D:D.

İşte dediğim gibi hacı bunlarda uygulama yok :D.Yoksa passolig iyi birşey ben aldım hiçbir sıkıtı yaşamadım :).

O değilde şimdi takas İstanbul'a bilet almıştır havalimanına gidiyordur :D:D.TT listesinde 1.sıraya bak ne demek istediğimi anlarsın:D.Abd Fetullah Güleni iade edecekler diyorlar :D:D.
O troll tagı. Feto ve CHP trolleri açtı sabah gördüm.

Ntv spor da olsa izleme ihtimalim yüksek olurdu :D Trt de basket maçı pek ilgimi çekmiyor :D ama yine de izlemeye çalışırım :D
İzle renktaş .Onların anlatımını sevmiyorsan tribünlerin sesine odaklan:d.Biletler tükenmiş müthiş atmosfer olacak :)

ABD şimdi vermez ama verecek eninde sonunda :A Her şeyin hesabını verecek her şeyin..

Ne alaka la HD değil diye mi ? TRT Spor da HD benim bildiğim (b)
Keşke hesabını versinlerde bizim hesap soracak gücümüzün olduğunu sanmıyorum :D:D

ABD şimdi vermez ama verecek eninde sonunda :A Her şeyin hesabını verecek her şeyin..

Ne alaka la HD değil diye mi ? TRT Spor da HD benim bildiğim (b)
Spikerden bahsediyor kanka :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919