kızcağız gerçekleri söyledi hem bu çirkinlikle senin sevgilin olmıcağını herkes bilirhahah ayy omuydu bana gönderme yapan sevgilin yok diyen görsün şimdi gününü![]()
kızcağız gerçekleri söyledi hem bu çirkinlikle senin sevgilin olmıcağını herkes bilirhahah ayy omuydu bana gönderme yapan sevgilin yok diyen görsün şimdi gününü![]()
Bana bildirim gelmemiş nedense. Neyse, yine güzel bir bölüm olacak gibi. Ama hikayeyi 30'a kadar toparlayıp bitmesi lazım artık. En azından yayından kaldırılmadan bitmiş olur...
@destere @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @Nisa @Bully @eros @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @aserat54 @Harunnn60 ehribanın ifadeye for![]()
sezon sonunu göreydi iyiydiBana bildirim gelmemiş nedense. Neyse, yine güzel bir bölüm olacak gibi. Ama hikayeyi 30'a kadar toparlayıp bitmesi lazım artık. En azından yayından kaldırılmadan bitmiş olur...![]()
ne sevindin melun.ssŞehriban Ferdi ile Derya'yı gördüğüne göre dizinin sonu yaklaşıyor demek ki.![]()
Kanal D bu reytinglere hayatta dayanmaz. Ondan kat kat iyi reyting alan Gültepe ve Urfalı gibi yapımları bile harcadı...sezon sonunu göreydi iyiydi
ne sevindin melun.ss
Yine eleme gelesim geldi.sezon sonunu göreydi iyiydi
ne sevindin melun.ss
senden elem gitmiyor ki hiçYine eleme gelesim geldi.
Çoktandır bıraktıydım diziyi zaten, dizi yeterince devam etti, uzayacak konusu da kalmadı, bitmesi en doğrusu olur.![]()
Şehriban Ferdi ile Derya'yı gördüğüne göre dizinin sonu yaklaşıyor demek ki.![]()
@xemrexxx'e gıcıklık olsun diye yazdım o mesajı.Kanal D dizisi bu.![]()
Wuhh Şehriban görüyor.😱 Güzel bölüm gibi.
Kanal D dizisi bu.![]()
gerçekse süperKanal D bu reytinglere hayatta dayanmaz. Ondan kat kat iyi reyting alan Gültepe ve Urfalı gibi yapımları bile harcadı...![]()
melun geldi hemen .ssGerçektir büyük ihtimalle dizinin reytinglerini göz önünde bulundurursak.![]()
Gerçekler acıdır maalesef.melun geldi hemen .ss
yakında senin kanal d toptan gidecek bu gidişleGerçekler acıdır maalesef.![]()