Aynen bugün Küçük Ağa'nın tanıtımını @gözlemci ye atarken bende gördüm.Ekli dosyayı görüntüle 42051
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] üzerinden tanıtım .ss @Bully @RevaN @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @destere @Yiğitt
hani iffeti pencerye sıkıştırıp tecavüz ediyordu tya cemil [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] da kendilerine sarkan adamın kafasını araba camına sıkıştırdı totosuna şşemsiyeyle saldırdılarkendine sarkan adamı ne yaptı![]()
hahahahahahah ne diyorsun be manyakkk hahahahah ayy gıcık tuttu gülmekten yaaahani iffeti pencerye sıkıştırıp tecavüz ediyordu tya cemil [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] da kendilerine sarkan adamın kafasını araba camına sıkıştırdı totosuna şşemsiyeyle saldırdılar![]()
işte [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] senin gibi parlakçıdeğilhahahahahahah ne diyorsun be manyakkk hahahahah ayy gıcık tuttu gülmekten yaaa
pencereye sıksıtırıp şemsiyeylemi hahahah ellerim titriyor yeminle yanı doğru düzgün yazamıyorum şuan![]()
hala gülüyorum bee yaş geldi gözümden töbee estafurullahişte [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] senin gibi parlakçıdeğil![]()
ders olur @destere gibi totoşlarahala gülüyorum bee yaş geldi gözümden töbee estafurullah
yarın paylaş forumda bende bakayım cnm![]()
hahah ayy omuydu bana gönderme yapan sevgilin yok diyen görsün şimdi gününü[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] in başıan gelenlerin ardında @Çiğdem- var büyük ihtimal .ss