- Reaksiyon puanı
- 65,146
- Puanı
- 1,060
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi.o analizciye göre cuma günü beyaz karanfil 1.olacaktıcumartesi sonuç açıklanınca tns hata verdi falan dedi
Bir de yarın total olur muşuz
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi.o analizciye göre cuma günü beyaz karanfil 1.olacaktıcumartesi sonuç açıklanınca tns hata verdi falan dedi
Aynen Kaçak Gelinler de 2. olacaktı.o analizciye göre cuma günü beyaz karanfil 1.olacaktıcumartesi sonuç açıklanınca tns hata verdi falan dedi
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi.Sallıyor işte ya inananlar var bir de şu totoşa. ss
Bir de yarın total olur muşuz
Maşallah forum Malatayalıdan geçilmiyor.
Kurban ol la Malatyalılara.tüm malatyalılara ölüm
dizide karaktere isim vermemişşler malatyalıMaşallah forum Malatayalıdan geçilmiyor.
Kurban ol la Malatyalılara.
Doğru konuşmuş Karlos halkın adamı.Mert Pehlivanlı Carlos ölup ederse gerçek hayatta bu malatyalı rolunu oynayanı vururlar ben baştan deyim de Carlos artık topluma mal olmuş bir isim
helal olsun panpa :x biz de forumdaki malatyalılardan kurtulalım tez@mrt-06 @Bully
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG]
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG] diyorum ne var bunda
Mert Pehlivanlı Carlos ölup ederse gerçek hayatta bu malatyalı rolunu oynayanı vururlar ben baştan deyim de Carlos artık topluma mal olmuş bir isim
helal olsun panpa :x biz de forumdaki malatyalılardan kurtulalım tez@mrt-06 @Bully
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG]
x li emre, malatyalılar seni de bi kurşuna harcamasın istiyosan susmayı denemelisin
admin seni bi banlasında gör gününü[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG] diyorum ne var bundapazartesi günü tüm türkiye diyecek bu lafı
sosyal medyada malatyalılara öfke var ;x li emre, malatyalılar seni de bi kurşuna harcamasın istiyosan susmayı denemelisin
admin seni bi banlasında gör gününüx li emre o zaman ölür bize de düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?