- Reaksiyon puanı
- 65,145
- Puanı
- 1,060
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi.o analizciye göre cuma günü beyaz karanfil 1.olacaktıcumartesi sonuç açıklanınca tns hata verdi falan dedi
![]()
Bir de yarın total olur muşuz
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi.o analizciye göre cuma günü beyaz karanfil 1.olacaktıcumartesi sonuç açıklanınca tns hata verdi falan dedi
![]()
Aynen Kaçak Gelinler de 2. olacaktı.o analizciye göre cuma günü beyaz karanfil 1.olacaktıcumartesi sonuç açıklanınca tns hata verdi falan dedi
![]()
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi.Sallıyor işte ya inananlar var bir de şu totoşa. ss
Bir de yarın total olur muşuz![]()
Maşallah forum Malatayalıdan geçilmiyor.
Kurban ol la Malatyalılara.tüm malatyalılara ölüm![]()
dizide karaktere isim vermemişşler malatyalıMaşallah forum Malatayalıdan geçilmiyor.
Kurban ol la Malatyalılara.![]()
Doğru konuşmuş Karlos halkın adamı.Mert Pehlivanlı Carlos ölup ederse gerçek hayatta bu malatyalı rolunu oynayanı vururlar ben baştan deyim de Carlos artık topluma mal olmuş bir isim
helal olsun panpa :x biz de forumdaki malatyalılardan kurtulalım tez@mrt-06 @Bully
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG]
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG] diyorum ne var bunda
Mert Pehlivanlı Carlos ölup ederse gerçek hayatta bu malatyalı rolunu oynayanı vururlar ben baştan deyim de Carlos artık topluma mal olmuş bir isim
helal olsun panpa :x biz de forumdaki malatyalılardan kurtulalım tez@mrt-06 @Bully
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG]
x li emre, malatyalılar seni de bi kurşuna harcamasın istiyosan susmayı denemelisin
admin seni bi banlasında gör gününü[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG] diyorum ne var bundapazartesi günü tüm türkiye diyecek bu lafı
![]()
sosyal medyada malatyalılara öfke var ;x li emre, malatyalılar seni de bi kurşuna harcamasın istiyosan susmayı denemelisin
admin seni bi banlasında gör gününüx li emre o zaman ölür bize de düğün
![]()