Kanal D Ulan İstanbul - Dizi Yorumları

o analizciye göre cuma günü beyaz karanfil 1.olacaktı :F cumartesi sonuç açıklanınca tns hata verdi falan dedi:F
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi. :F Sallıyor işte ya inananlar var bir de şu totoşa. ss

Bir de yarın total olur muşuz :F

belli olmazk oskoca lalae devri ve yer gök aşk ın sıtkısı geldi :F
İşine gelmeyince tns'ye laf atıyi. :F Sallıyor işte ya inananlar var bir de şu totoşa. ss

Bir de yarın total olur muşuz :F

yürü be [HASHTAG]#sehriban[/HASHTAG] :F

Son düzenleme:
Orada reklama mı girilir. ss Karlos. :(

Karlos vuruluyor. :T :T

Tüylerim diken diken oldu valla ya fragmanı izlerken. Harika olmuş.

Biz sevdiğimiz kadın için gerekirse ölürüz. :(

vay hain malatyalı :(
bu arada karlos sevdiğimiz kadın için ölürüz diyor da bence sevdiği kadın @Çiğdem- falan olsa demez bırakın o ölsün der:F

bu işin arkasında @Forumdash ve ergenikleri var kesin karadayıya yaklaşan tehlikeyi hissettiler diziyi düşğürmek için [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] u ayırmaya çalışıyorlar .ss ama [HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] ayrılmaz ulan istanbul bitmez :bağır:

bu arada malatyalı arkadaşlara oklavanı hazırla @Çiğdem- ilk @destere den başla sonra @yakup09 sonra besalet sonra takas diye git :XXX @cookies @Bully @eros @aserat54

Mert Pehlivanlı Carlos ölup ederse gerçek hayatta bu malatyalı rolunu oynayanı vururlar ben baştan deyim de Carlos artık topluma mal olmuş bir isim

helal olsun panpa :x biz de forumdaki malatyalılardan kurtulalım tez :A @mrt-06 @Bully
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG]

Fragman süper olmuş.
Karlos'uma neler oluyor. :(
Müthiş bir bölüm bizi bekliyor , pazartesiyi merakla bekliyorum.

Mert Pehlivanlı Carlos ölup ederse gerçek hayatta bu malatyalı rolunu oynayanı vururlar ben baştan deyim de Carlos artık topluma mal olmuş bir isim

helal olsun panpa :x biz de forumdaki malatyalılardan kurtulalım tez :A @mrt-06 @Bully
[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG]
Doğru konuşmuş Karlos halkın adamı. :X

@yakup09 ne diyor bu arkadaş. ss
x li emre, malatyalılar seni de bi kurşuna harcamasın istiyosan susmayı denemelisin :A

[HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG] diyorum ne var bunda :F pazartesi günü tüm türkiye diyecek bu lafı :F
admin seni bi banlasında gör gününü :F x li emre o zaman ölür bize de düğün :A

x li emre, malatyalılar seni de bi kurşuna harcamasın istiyosan susmayı denemelisin :A

admin seni bi banlasında gör gününü :F x li emre o zaman ölür bize de düğün :A
sosyal medyada malatyalılara öfke var ;:A bence malatyalılar tz banlanmalı :A [HASHTAG]#malatyalilaraolum[/HASHTAG]