eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

Asıl senin replik süperdi kız @xemrexxx emreye ne yapıyorsun lan hayvan

@Aserat bayıldım okurken çok eğlenceli olmuşş yine ah bee @Çiğdem- ne diye araya girdin @Ahmed in mesajı ne güzel yakalıyordum yaaa

Ellerine sağlık @Aserat dizi tam forumun benim gibi olan AB kesimine hitap eden cinsten.

Bu arad karakterim her geçen bölü açılıyor.

Diyaloglar çok akıcı olmuş,ayrıca atismalar çok çok iyi
Denizin şaşkın halleri komik olmuş

Kızların atışmaları baya fazla olmuş.
Emegine sağlık @Aserat iyi bir bölüm olmuş

harika olmuş @Aserat bu sefer diyaloğlar daha dolu dolu özellikle çiğdem dosi sahneleri çok iyi, @xemrexxx topacının araya girdiği yerlerde komik olmuş

Artık hiç bir tahminim yok, dizi ile alakası gitti

Dosi intikam düşünüyorsa aşk olmamalı hayatında. Tabi Denizi elde etmek en büyük darbe olur ama yakışmaz
@Aserat ın yüzüne vurmak istemedim hatasını ama yinede sana sorayım dosi bu paragraf içindeki cümleden sen bişey anladınm?ı

(Ahmed, mesajın Almila'dan gelme ihtimaline karşılık Zamana karşı yarış başlarken Dosi hızır gibi yetişir.)

Diyaloglar çok akıcı olmuş,ayrıca atismalar çok çok iyi
Denizin şaşkın halleri komik olmuş

Kızların atışmaları baya fazla olmuş.
Emegine sağlık @Aserat iyi bir bölüm olmuş
Teşekkürler.

Ellerine sağlık @Aserat dizi tam forumun benim gibi olan AB kesimine hitap eden cinsten.

Bu arad karakterim her geçen bölü açılıyor.
Teşekkürler. Bu sefer rol ağırlığı konusunda tatmin etmişsindir umarım.

vadikızı tam bakarken Dosi yemeğe çağırıp farkında olmadan Ahmed’i kurtarıyor ya o yüzden.

Teşekkürler.

vadikızı tam bakarken Dosi yemeğe çağırıp farkında olmadan Ahmed’i kurtarıyor ya o yüzden.
cümlenin ahmetle başlayıp başlarkenle bitmesi olmamış ufak bir hata ama işte demesemde olmazdı
başlarken yerine başlatırken olsa sorun kalmayacak gibi

aslında başlatırkende olmuyor zamanla yarışırkende olabilir
cümle bir tuhaf sanki bir yerde bişeyler eksik ama tam çözemedim

Sen de taktın bir cümleye. Bölümün güzelliğine bak sen.

Teşekkürler.

ahh @Dosi biraz daha geç çağırsaydın beniii yakalıyordum ahmedi ne güzell

harika olmuş @Aserat bu sefer diyaloğlar daha dolu dolu özellikle çiğdem dosi sahneleri çok iyi, @xemrexxx topacının araya girdiği yerlerde komik olmuş
Aaa evet komediyi toparlamışsın tekrar eline sağlık @Aserat

@xemrexxx e dizilerde yer vieriliyor hemde aktif şekilde @mrt-06 olsun @Aserat olsun ama çocuk mezarından çıkıp gelip bakamıyor ki ayoll
Katkısız oyuncuya bukadar rol yazan senaristleri başında gezdirmesi lazım emrenin

Teşekkürler beğenmene sevindim.

Her dizide düzenli takip eder diyorum ama adam inadını sürdürüyor. En iyisi gelecek hafta güzel bir ölüm sahnesi yazıp dizi kolik'i dul bırakayım.

Artık hiç bir tahminim yok, dizi ile alakası gitti

Dosi intikam düşünüyorsa aşk olmamalı hayatında. Tabi Denizi elde etmek en büyük darbe olur ama yakışmaz

Profil foton aynı şeyi söylemiyor ama.

@denizz19 bekar ben bekar, hesap soracak kimsemiz yok bizim

Dizi ayrı canım, orda evli yapmışsın çocuğu
ne yapalım. Evli olan uzak dursun benden
Bekar birini yaz bana
@denizz19

Teşekkürler beğenmene sevindim.

Her dizide düzenli takip eder diyorum ama adam inadını sürdürüyor. En iyisi gelecek hafta güzel bir ölüm sahnesi yazıp dizi kolik'i dul bırakayım.
Foruma bile gelemiyor ki kim derdi @xemrexxx bu duruma düşecek diye vlla 5 kadın gücüyle yazıyordu
@destere @Harunnn60