eTV Ufak Tefek Fesatlıklar - 3. Bölüm | Yeni Bölüm

@Aserat
Eline sağlık, baya uzun olmuş ama akıcı.
Hemen 3. bölümde kılıçlar çekilmiş :F dizi ile farklı olmaya başlamış artık :A

En İyi Ben Seçerim ile bana göndermemi yaptın :F evet başlayamadım maalesef. Eylül 2018e kaldı gibi :F

Dizide kendine de laf etmişsin güzel :A
@denizz19 a iyi laf yapıştırmış Dosi :A
dizikolik kıskanç birinin teki ve oyar Dosi ile @xemrexxx i :A

Asıl senin replik süperdi kız @xemrexxx emreye ne yapıyorsun lan hayvan:F:F

@Aserat bayıldım okurken çok eğlenceli olmuşş yine ah bee @Çiğdem- ne diye araya girdin @Ahmed in mesajı ne güzel yakalıyordum yaaa:F:F

Ellerine sağlık @Aserat dizi tam forumun benim gibi olan AB kesimine hitap eden cinsten. :A
Bu arad karakterim her geçen bölü açılıyor. :A

Diyaloglar çok akıcı olmuş,ayrıca atismalar çok çok iyi:A Denizin şaşkın halleri komik olmuş:A
Kızların atışmaları baya fazla olmuş.
Emegine sağlık @Aserat iyi bir bölüm olmuş:)

harika olmuş @Aserat bu sefer diyaloğlar daha dolu dolu özellikle çiğdem dosi sahneleri çok iyi, @xemrexxx topacının araya girdiği yerlerde komik olmuş :)

Artık hiç bir tahminim yok, dizi ile alakası gitti :F
Dosi intikam düşünüyorsa aşk olmamalı hayatında. Tabi Denizi elde etmek en büyük darbe olur ama yakışmaz :A
@Aserat ın yüzüne vurmak istemedim hatasını ama yinede sana sorayım dosi bu paragraf içindeki cümleden sen bişey anladınm?ı :)

(Ahmed, mesajın Almila'dan gelme ihtimaline karşılık Zamana karşı yarış başlarken Dosi hızır gibi yetişir.)

Asıl senin replik süperdi kız @xemrexxx emreye ne yapıyorsun lan hayvan:F:F

@Aserat bayıldım okurken çok eğlenceli olmuşş yine ah bee @Çiğdem- ne diye araya girdin @Ahmed in mesajı ne güzel yakalıyordum yaaa:F:F
Diyaloglar çok akıcı olmuş,ayrıca atismalar çok çok iyi:A Denizin şaşkın halleri komik olmuş:A
Kızların atışmaları baya fazla olmuş.
Emegine sağlık @Aserat iyi bir bölüm olmuş:)
Teşekkürler. :D
Ellerine sağlık @Aserat dizi tam forumun benim gibi olan AB kesimine hitap eden cinsten. :A
Bu arad karakterim her geçen bölü açılıyor. :A
Teşekkürler. Bu sefer rol ağırlığı konusunda tatmin etmişsindir umarım. :A
@Aserat ın yüzüne vurmak istemedim hatasını ama yinede sana sorayım dosi bu paragraf içindeki cümleden sen bişey anladınm?ı :)

(Ahmed, mesajın Almila'dan gelme ihtimaline karşılık Zamana karşı yarış başlarken Dosi hızır gibi yetişir.)
vadikızı tam bakarken Dosi yemeğe çağırıp farkında olmadan Ahmed’i kurtarıyor ya o yüzden. :A

Teşekkürler. :D

Teşekkürler. Bu sefer rol ağırlığı konusunda tatmin etmişsindir umarım. :A

vadikızı tam bakarken Dosi yemeğe çağırıp farkında olmadan Ahmed’i kurtarıyor ya o yüzden. :A
cümlenin ahmetle başlayıp başlarkenle bitmesi olmamış ufak bir hata ama işte demesemde olmazdı:) başlarken yerine başlatırken olsa sorun kalmayacak gibi :)

aslında başlatırkende olmuyor zamanla yarışırkende olabilir :) cümle bir tuhaf sanki bir yerde bişeyler eksik ama tam çözemedim :)

cümlenin ahmetle başlayıp başlarkenle bitmesi olmamış ufak bir hata ama işte demesemde olmazdı:) başlarken yerine başlatırken olsa sorun kalmayacak gibi :)

aslında başlatırkende olmuyor zamanla yarışırkende olabilir :) cümle bir tuhaf sanki bir yerde bişeyler eksik ama tam çözemedim :)
Sen de taktın bir cümleye. Bölümün güzelliğine bak sen. :A

harika olmuş @Aserat bu sefer diyaloğlar daha dolu dolu özellikle çiğdem dosi sahneleri çok iyi, @xemrexxx topacının araya girdiği yerlerde komik olmuş :)
Aaa evet komediyi toparlamışsın tekrar eline sağlık @Aserat :Z:Z:Z

@xemrexxx e dizilerde yer vieriliyor hemde aktif şekilde @mrt-06 olsun @Aserat olsun ama çocuk mezarından çıkıp gelip bakamıyor ki ayoll :F Katkısız oyuncuya bukadar rol yazan senaristleri başında gezdirmesi lazım emrenin :A :A :A

Aaa evet komediyi toparlamışsın tekrar eline sağlık @Aserat :Z:Z:Z

@xemrexxx e dizilerde yer vieriliyor hemde aktif şekilde @mrt-06 olsun @Aserat olsun ama çocuk mezarından çıkıp gelip bakamıyor ki ayoll :F Katkısız oyuncuya bukadar rol yazan senaristleri başında gezdirmesi lazım emrenin :A :A :A
Teşekkürler beğenmene sevindim. :D

Her dizide düzenli takip eder diyorum ama adam inadını sürdürüyor. En iyisi gelecek hafta güzel bir ölüm sahnesi yazıp dizi kolik'i dul bırakayım. :A

Artık hiç bir tahminim yok, dizi ile alakası gitti :F
Dosi intikam düşünüyorsa aşk olmamalı hayatında. Tabi Denizi elde etmek en büyük darbe olur ama yakışmaz :A

Profil foton aynı şeyi söylemiyor ama. :A

@denizz19 bekar ben bekar, hesap soracak kimsemiz yok bizim :A

Dizi ayrı canım, orda evli yapmışsın çocuğu :F ne yapalım. Evli olan uzak dursun benden :ppp: Bekar birini yaz bana :A
@denizz19 :A

Teşekkürler beğenmene sevindim. :D

Her dizide düzenli takip eder diyorum ama adam inadını sürdürüyor. En iyisi gelecek hafta güzel bir ölüm sahnesi yazıp dizi kolik'i dul bırakayım. :A
Foruma bile gelemiyor ki kim derdi @xemrexxx bu duruma düşecek diye vlla 5 kadın gücüyle yazıyordu :A :A :A @destere @Harunnn60