(Dosi'den çok etkilenen denizz19, kazara elindeki Borcam'ı yere düşürmüştür.)
Çiğdem-: Ay Deniz, ne yapıyorsun Allah aşkına? Gitti güzelim Borcam!
denizz19: (Dosi'ye bakarak) Alt tarafı cam tepsi, ne olacak?
Çiğdem-: Saçmalama Deniz. Borcam bir kadının onurudur, gururudur. Borcam'sız mutfağa mutfak denmez.
Dosi: Sorun yok, toplarım ben.
(Herkes içeri geçerken kırık parçaları toplamaya başlayan Dosi duyduğu sesle neye uğradığını şaşırır.)
xemrexxx: Dosi?
Dosi: Emre??
xemrexxx: Beni bu kadar özlediğini bilmiyordum, peşimden gelmeler falan.
Dosi: Ne diyorsun sen ya?
xemrexxx: (sırıtarak) Yani o kadar şeyden sonra buraya dönmen... Tesadüf olamaz.
Dosi: Ne oldu, değerimi mi anladın sonunda?
xemrexxx: Açıkçası dizi kolik gibi bir eşin olduktan sonra...
Dosi: Ha, yokluktan yani... Bak elimde cam var, biraz daha konuşursan bunu az sonra başka bir yerde görürsün!
xemrexxx: Tamam ya, az söndür ateşini.
(Öte yandan salonda oturan Ahmed ise telefonuna gelen bir mesaja bakmaktadır.)
Almila: Eğer bu akşam o buruşukla konuşmazsan...
Ahmed (İç Ses): Ha bir sen eksiksin! Bu kadınların hepsi yürüyen sıkıntı..
vadikızı: Bir şey mi oldu hayatım?
Ahmed: Yok ya, Aserat yeni dizisini duyurmak için mesaj atmış.
vadikızı: Ay o da reklam yapa yapa ölüp gidecek..
(vadikızı foruma göz atarken Ahmed özel mesaj kutusunun yanında 1 yazdığını fark eder.)
vadikızı: Almila mesaj göndermiş. "ÇOK GİZLİ" diye de başlık atmış. Allah Allah..
(Ahmed, mesajın Almila'dan gelme ihtimaline karşılık tetiktedir. Zamana karşı yarış başlarken Dosi hızır gibi yetişir.)
Dosi: Yemek hazır millet.
(vadikızı sofraya oturmak için kalkarken Ahmed derin bir nefes alıp koltuğun üstündeki telefonu gizlice cebine atar. Kafasını kaldırdığında xemrexxx'in kendisine sırıtarak göz kırptığını görür.)
xemrexxx: (sessizce) Aramızda sır, merak etme.
(Bu sırada Çiğdem- çoktan bombanın fitilini ateşlemiştir.)
Çiğdem-: Biz yokken neler yaptın hayatım? Bu son hapis olayları yüzünden sıkıntılı zamanlar yaşadığını biliyorum. Nasıl çıktın peki?
Dosi (İç Ses): Gel de beni gebert diye bağırıyor şıllık..
denizz19: Pardon ama anlamadım?
Çiğdem-: Ay sen bilmiyorsun, değil mi? Sen bu Dosi...
Dosi: Senin şu MusicSurvivor nasıl gidiyor, onu anlatsana.
(Çiğdem tam ağzını açacakken telefonu çalar, arayan Thequeer'dir.)
Çiğdem-: Affedersiniz, buna bakmam lazım. (yan odaya geçerek) Önemli bir yemeğin ortasındayım canım, ne oldu?
Thequeer: Senin için çok pis bir dedikodum var. Dosi 'En İyi Ben Seçerim'i tekrar başlatmayı düşünüyormuş.
Çiğdem-: Ne?! Manyak mı bu, hangi özgüvenle başlatacakmış? Zaten kimse doğru düzgün yüzüne bakmıyor. Hem daha bugün geldi!
Thequeer: Orasını bilemiyorum, bugün birilerine söylemiş. Belli ki bir planı var.
Çiğdem-: (saçıyla oynayarak) Ben o planı alır, paramparça ederim..
(Çiğdem- hemen salona girip lafa dahil olur.)
Çiğdem-: Dosi'ciğim, hani demin sordun ya 'MusicSurvivor nasıl gidiyor' diye. Bomba gibi. Diğer kanallar karşımıza iş koyamıyor, o derece.
Dosi: Sevindim.
Çiğdem-: Zaten zirveden bir kere bile inmiyoruz; yani eğer aklında program yapmak varsa sakata gelirsin, söyleyeyim.
Dosi: Anlamadım?
xemrexxx (İç Ses): Oo, kız kavgası..
Çiğdem-: Bence anladın beni. Yani bu son olaylardan sonra yarışmacı bulman da zor olabilir, seni düşündüğümden söylüyorum.
Dosi: Sen ağzındaki baklayı çıkarsana.
Çiğdem-: Asıl sen çıkar. Eğer bir karın ağrın varsa güzelce masaya yatırıp konuşalım!
vadikızı: Kızlar, biraz sakin olun.
Dosi: Ben sakinim de, Çiğdem'in kafası atık biraz. Yani programla ilgili bir tek şey söylemedim bile..
Çiğdem-: Bırak Allah aşkına, sen hep böyle içten pazarlıklıydın zaten. Öyle olmasa niye arkamızdan atıp tutardın ki o gün?
Dosi: Gerçekten mi Çiğdem? Aradan yıllar geçti ve senin tek derdin bu mu?
Çiğdem-: Hiçbir şey olmamış gibi geri dönüyorsun, bence derdim olmalı. Sınırını bilmeyenler olursa nerede durmaları gerektiğini çok iyi gösteririz..
Dosi: Sınır göstermek sana mı kaldı? Bu forumun admin'i var, o göstersin.
Çiğdem-: Canım admin madmin, boş işler bunlar. Forumun kraliçesiyim ben, kimse kıramaz beni. Hele ki kurallara karşı gelen birine...
dizi kolik: Valla çok haklısın Çiğdem'ciğim, dingonun ahırı değil burası.
Dosi: Var ya, o kraliçeliği alır...
Çiğdem-: Aaa, bu kadar da seviyeyi düşürmek olmaz ki canım! Hadi Deniz, gidiyoruz.
xemrexxx: Boğazımızdan bir dilim bir şey geçseydi bari.
dizi kolik: Yürü Allah aşkına.
vadikızı: Kızlar daha yeni geldik, durun!
(Herkes kalkarken denizz19'un gözü ise Dosi'dedir.)
denizz19: Pek uzun kalamasak da iyi ağırladınız bizi, teşekkürler.
Dosi: Çiğdem veya Çiğdem'le herhangi bir ilgisi olanlarla muhattap olmamayı tercih ediyorum, kapı orada.
(Deniz bir şey diyemeden evden çıkarken Dosi ise aklındaki tilkilerle baş başa kalmıştır.)
Dosi: Demek yeni rakipten bu kadar korkuyorsun, o zaman görürsün Çiğdem Hanım..
2 Şubat 2018
xBUGRAx: Bunlar bu kadar kanlı bıçaklıysa niye hala görüşmeye devam ettiler? Manyaklar mı?
Tzira: Manyak değil, kadınlar. Ama az çok aynı şey sayılır. Biz kadınlar bir şeye taktı mı, fena takarız.
mrt-06: Orasını bayağı anladık..
3 Mart 2017
(Dosi uyurken kapı çalınır. Kimin geldiğini merak edip kapıyı açar.)
Dosi: Emre, ne işin var burada?
xemrexxx: (sarhoş olduğu bellidir) Seni görmek için gelmiş olamaz mıyım?
Dosi: Hani yalan söyleyen biriyle muhattap olamazdın, ne çabuk yuttun laflarını.
xemrexxx: Canım o zamanlar çok geride kaldı. Ne kadar büyük eşeklik ettiğimi anladım ama başım bağlanmıştı.
Dosi: Sen de söylüyorsun, evlisin. Benimle uğraşma artık, yoluna bak.
xemrexxx: (saçına dokunarak) Benim yolum sensin Dosi...
Dosi: Eskiden beynine oksijen giderdi, ama artık tanıyamıyorum seni. Gitmezsen çok fena olacak!
xemrexxx: (öpmek için yaklaşırken) Benim de canım fenalık çekti aslında..
Dosi: (tokadı yapıştırıp) Ne yapıyorsun lan hayvan? Eğer bir daha yanıma yaklaşırsan tüm foruma rezil ederim seni!
xemrexxx: (kapı kapandıktan sonra) Ah, benim haşin Dosi'm.. Hiç değişmemiş..
ERTESİ SABAH
(Evinde Dedikodu Gecesi'ni izleyen dizi kolik, karşılaşacağı sürprizden habersizdir.)
Thequeer: Evet sayın seyirciler, dün gece elimize şok görüntüler geçti. Dosi ve xemrexxx'in yakınlaştığı anlar Dedikodu Gecesi kameralarına yansıdı.
Ahmed: (ekranda görüntüler belirirken) Gerçekten şok edici görüntüler. Dosi bir günde foruma damga vurdu diyebiliriz.
Thequeer: Damga vurmak ne kelime, resmen 2 aylık malzeme çıkardı.
dizi kolik: EEEEMMMMMRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Mahvedeceğim ikinizi de! Önce o Dosi şıllığını, sonra seniiiii!!!!!!!!
(Öte yandan Çiğdem de fotoğraflar karşısında şaşkına dönmüştür.)
Çiğdem-: Yahu intikam almanın bile bir adabı var, hemen vantuz gibi yapışmak olmaz ki! Çok beceriksiz bu kız..
(Derken kapı çalar, gelen OzaN'dır.)
Çiğdem-: Hello canım, seni bekliyordum ben de. Senaryo bölümü için aklımda çok iyi fikirler var. Elindeki ne?
OzaN: Ben de aslında onun hakkında konuşmak istiyorum. Dosi... En İyi Ben Seçerim'i yeniden başlatacak, hatta dün akşam resmi başvuruyu da yaptı.
(Çiğdem- elindeki kağıda şok içinde bakarken aklı hala nasıl Dosi'nin bu kadar ileri gidebileceğindedir.)
3. BÖLÜM SONU